Kosár

Termékkategóriák

Témakörök

Katalógus

Szeptemberi katalógus

Árlista

Árlista
Árukereső.hu
Árukereső a hiteles vásárlási kalauz

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogassa meg a Tactic Sport webüzletet a ShopManian

Neospiel

Neospiel

NEOSPIEL NÉMET EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ JÁTSZÓTEREK

 

 

A játszótéri eszközök kapcsán megfogalmazódik Önben a szándék hogy jó minőségű, az időjárás viszontagságainak hosszú éveken át ellenálló eszközöket szerezzen be. A Neospiel termékek maximálisan kielégítik az EU általelőírt normákat. Az eszközök tartósságát bizonyítandó 5 év garanciát biztosítunk rájuk. A termékek megrendelhetőek telepítéssel együtt is, azonban a legtöbb eszköz telepítése önerőből is elvégezhető.


A termékek fenyő alapanyagból készülnek, mely felületkezelése a hagyományos lakkozás, lazúrozás helyett nagynyomású kamrában történik, az anyag mélységében és minden megmunkált zegzugban, furatban is beszívja az impregnálószert. A végeredmény egy matt felület,  a fa kellemes eredeti tapintásával. A lazúrokkal, lakkokkal ellentétben nem pattogzik le, ugyanis nem felületi védelemről van szó. A technológia olyan mértékben hatásos hogy az eszkötök fa részeit élethossziglan nem szükséges utókezelni. Az eszközök fa oszlopai tüzihorganyzott acél sarukba csatlakoznak, mely saruk kerülnek beépítésre a talajba. A fa nem érintkezik  a nedves talajjal, ezáltal nincs kitéve a korhadás veszélyének. A csavarok, fém kötőelemek, nyújtók, rudak rozsdamentes acélból készülnek. A játszótéri termékekre egységesen 5 év garanciát biztosítunk.

A faanyag óriási, 50cm átmérőjű fenyőgerendákból kerül kivágásra, minden farönkből 4 kisebb rönköt képeznek amint ez  a képen is látható. A fa magja és külsőbb rétegei különböző szilárdságúak, a legbelső és legkülső rétegek kiküszöbölésével megközelítőleg azonos szilárdságú az egész rönk. A fában ébredő feszültségek kisebb eltérésűek, ezáltal a fa nem reped be, a felületen maximum hajszálrepedések keletkezhetnek.

A játszótéri eszközök alapesetben vörösfenyőből készülnek, ettől eltérhet a gyártás speciális igények esetén. A további szóbajövő anyagok Duglász, Akác lehetnek.  A termékek mindegyike megfelel a német TÜV-GS szabványügyi testület előírásainak, megfelelőségi tanusítvánnyal rendelkezik. Az EN-1177 megjelölés a közületi felhasználásra alkalmas eszközöket jelzi, az EN-1176 jelölés az otthoni felhasználásra szánt eszközök jelölésére szolgál. Az alábbiakban bemutatott eszközök mindegyike közületi felhasználásra lett tevezve.

 

Az általunk forgalmazott eszközök mindegyike alapkiszerelésben rozsdamentes acél csúszdalappal készül, ez természetesen módosítható PE anyagú kedvezőbb árú csúszdalapokra. A PE lapok között megkülönböztetünk otthoni és közületi felhasználásra szánt kiviteleket. Minden esetben meg kell vizsgálni  a játszótér felhasználási intenzitását, ennek megfelelően kerülnek kiválasztásra a csúszdalapok.

 

A neospiel termékek újítása a galvanizált fém alkatrészek nagyszámú felhasználása, ennek ékes példája a kétszemélyes hinta kivitelezése. A hinta tartóoszlopai fából készülnek, a felső keresztgerenda galvanizált fémből készül. A kialakítás nagyon esztétikussá teszi  a hintát, emellett a nyíró és hajlító igénybevételt szenvedő keresztgerenda a fától tartósabb, erős acélból készül. Ez nem pusztán esztétikai kérdés, komoly biztonsági előrelépés is. A hintakötelek felakasztóhelyein a tartócsigák egy a teljes gerendát átszelő furaton menek keresztül, a fa kialakításnál  a felső ellencsavar mellett állandó nedvességnek van kitéve a gerenda, amely idővel el kezd rohadni.

 

Az egyensúlyozásra alkalmas eszközökből választva, minden esetben ki tudunk alakítani egy körpályát, amelyen különböző egyensúlyozó eszközökön végighaladva fejleszthetik a gyermekek egyensúlyérzéküket.   A Fun-Run fém egyensúlyozó eszközök, és a Safari Parc fa eszközök széles kínálatából ez egyaránt megvalósítható. Az egyensúlyozó eszközök is galvanizált fém sarukon állnak, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

 

A rugós játékok PE nagy szilárdságú kompozit anyagból készülnek, az anyag elsőszámú előnye hogy törés esetén nem képződik éles sarok a tört felületen. A törés azonban szinte kizárható, ennek bizonyításául 10 év garanciát vállalunk a telepített rugós játékokra. Ezek között megtalálhatóak  az egyszemélyes, kétszemélyes, négyszemélyes, és a Nautilus hajó esetében  a 12 személyes rugós eszközök is. A rugós játékok közkedvelt részei  a játszótereknek, érdemes jó minőségű kivitel telepítése mellett dönteni,  a hosszútávú használhatóság jegyében. Az MDF lapból készült rugós játékok kizárólag otthoni használatra engedélyezettek, tanusítványuk EN-1176 bevizsgálásról tanúskodik. Vásárlás előtt a tanúsítványok megtekintése ajánlott.

A Hally Gally köteles rendszerű játszótéri eszközök újítólag hatnak hazánk játszóterein. A játékok erős tartóoszlopa galvanizált acélból készül, ennek tetején helyezkedik el  a gyűrűscsapágy, melyen  az egész játék elforog. A csapágy kezelése nem szükséges, szerkezete zárt. A csapágyból induló fa gerendák tartják a játék lógó elemeit, melyek jelentős részben acélsodrony kötelek szintetikus bevonattal. A játékokon egyidejűleg 10-20 gyermek szórakozhat. A termékek ebből kifolyólag nagyon jó ár-érték aránnyal bírnak.

 

Ajánlataink

-20 %
Részletek Adidas
Új

Adidas 75cm kék gimnasztika labda ajándék pumpával

Akciós ár: 7 990 Ft
Eredeti ár: 9 990 Ft

Raktáron
-18 %
Részletek Reebok

Reebok 2,5Kg magenta színű gumi bevonattal ellátott kettlebell

Akciós ár: 3 290 Ft
Eredeti ár: 3 990 Ft

Raktáron
-6 %
Részletek Reebok

Reebok Professional Studio SMR henger 90cm hosszú verzió HDF anyagból

Akciós ár: 16 990 Ft
Eredeti ár: 17 990 Ft

Raktáron
-13 %
Részletek Capetan
Új

Capetan® kromozott 10Kg súlytárcsa 31mm lukátmérővel - chromozott t...

Akciós ár: 7 700 Ft
Eredeti ár: 8 900 Ft

Raktáron
-6 %
Részletek Aktiv

Sitsolution ülőlabda apró lábakkal 65 cm, tengerész kék színben sta...

Akciós ár: 7 490 Ft
Eredeti ár: 7 990 Ft

Raktáron
-8 %
Részletek Cornilleau
Új

Cornilleau 100 S Crossover SZÜRKE ioutdoor dőjárásálló pingpong asz...

Akciós ár: 137 990 Ft
Eredeti ár: 149 990 Ft

Raktáron
-0 %
Részletek Capetan
Új

Capetan® Sirius Premium Line Zöld színű, fékkel ellátott 12" kerekű...

Akciós ár: 15 990 Ft
Eredeti ár: 15 990 Ft

Raktáron
-3 %
Részletek Capetan
Új

Capetan® Energy Lila színű 12" kerekű futóbicikli - pedál nélküli g...

Akciós ár: 9 690 Ft
Eredeti ár: 9 990 Ft

Raktáron

Vásárlóink véleménye Katt az összes véleményért! »

csedina
2017.06.20 17:23:05

Cornilleau 100 S Crossover SZÜRKE ioutdoor dőjárásálló pingpong asztal családi kiegészítő csomaggal

Maximálisan meg vagyok elégedve, tökéletes a rendszerük!!! A termék szuper, nálunk is az összeszereléssel voltak nehézségek, de végül sikerült.
Sz.Ferenc
2017.06.11 08:46:02
Abigel
2017.05.09 08:31:32

Tactic Sport 180Kg teherbírású Fly High 305 cm kültéri trambulin megnövelt rugószámmal (66db), extra vastag 2,5cm rugótakaró peremmel + védőháló szett- Trambulin 3,05 m védőhálóval 66db rugóval

A termék villámgyorsan megérkezett, a rendelés leadásának másnapján! Könnyű volt összeszerelni, erősnek, stabilnak tűnik. A gyerekek nagyon lelkesen vették birtokba. :) Viszont szerintem a termékleírásban tévesen szerepel, hogy 18 cm- es rugókat adnak hozzá. Ha ez igaz lenne, ki sem jönne a megadott ugrálófelület mérete! Kérem, ezt javítsák a leírásban. Összességében elégedett vagyok a termékkel, remélem sokáig tudjuk használni!
Abigel
2017.05.09 08:31:32

Tactic Sport 180Kg teherbírású Fly High 305 cm kültéri trambulin megnövelt rugószámmal (66db), extra vastag 2,5cm rugótakaró peremmel + védőháló szett- Trambulin 3,05 m védőhálóval 66db rugóval

A termék villámgyorsan megérkezett, a rendelés leadásának másnapján! Könnyű volt összeszerelni, erősnek, stabilnak tűnik. A gyerekek nagyon lelkesen vették birtokba. :) Viszont szerintem a termékleírásban tévesen szerepel, hogy 18 cm- es rugókat adnak hozzá. Ha ez igaz lenne, ki sem jönne a megadott ugrálófelület mérete! Kérem, ezt javítsák a leírásban. Összességében elégedett vagyok a termékkel, remélem sokáig tudjuk használni!
Bakos Ildikó
2017.04.27 08:40:19

Tactic Sport Ritmikus gimnasztika szalag pálcával 6m - sárga

Jó minőségű, nagyon szép aranysárga színű szalag. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel is és a gyors postázással is.
Vásárolj olcsóbban!