Sportszer Hírek

A meghirdetett árak valóban a beépítés helyére leszállítva értendőek?

2016.07.23 15:00

A rendelésben foglalt eszközök legyártást követően csomagolt állapotban érkeznek a rendeltetés helyére.

Kedves Intézményvezető,

 

Egyetlen dolga a kertépítészeti terveknek megfelelő, vagy az Önök által kedvelt eszközök kiválasztása. Ezt megtehetik katalógus alapján vagy ha élőben játszótéri környezetben kívánják megtekinteni a termékeket, valamelyik elkészült játszótérre elmehetnek azt referenciaalapnak tekinthetik. Megtapogathatják, szemrevételezhetik hogy mennyire illenek az Önök által megálmodott kertbe az eszközök. Az eszközök hosszú éveken keresztül telephelyi átvétellel voltak megvásárolhatóak, azonban a tapasztalat azt mutatja hogy a kevesebb átrakás, a kevesebb mozgatás hatékonyabb. Cégünk ezért az ország bármely pontjára leszállítja a megvásárolt termékeket, ezzel Önöknek nem lesz  a rendelés után dolga. A játszótéri eszközök nagyon súlyosak, többségében több száz kilósak, ezeknek mozgatása sem egyszerű feladat.

 

A rendelésben foglalt eszközök legyártást követően csomagolt állapotban érkeznek a rendeltetés helyére. Kényelmesebb a vásárlónak ha nem kell  a kiszállítást megszerveznie, de akár igaz lehet ez  a telepítő cégre nézve is. Természetesen az eszközök telepítését árkalkulációt követően cégünk is vállalja, sőt örülünk ha gyártmányunkat mi telepíthetjük.

 

A megrendelt termékek 4-5 hét gyártási időt követően kerülnek az intézmény udvarára. Tehát a rendelés feladását követő 5.hét végén legkésőbb átadjuk  a játékokat.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu