A versenyről

Hollywoodi sztároknak kijáró csillogásban volt részük a hazai e-kereskedelem szereplőinek az Ország Boltja díjátad gálán.

A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webshopok minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhettek. A szervező Naspers OCS Hungary Kft. fontosnak tartja bemutatni a magas minőségű webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.

A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű webshopokat.

  • Verseny a Minőségi díjért: A szavazásban csak valódi vásárlók vehetnek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelhetik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét. E kérdőívek összesítése alapján ítéli oda a versenybizottság a díjat termékkategóriánként.

A  díjátadó gálára 2016 október 13.-án került sor Budapesten a Ram Colosseum színházterében ünnepélyes keretek között. Népszerű előadók és ismert közéleti személyiségek vettek részt a díjátadón.

A TACTIC SPORT 2016-ben    sport fitnesz termékek  minőségi kategóriában negyedik alkalommal kapott díjat. Örömünkre szolgál, hogy vásárlóink véleménye  alapján  kiemelkedően jó minőségű szolgáltatást nyújtottuk idén is a sport-fitnesz és szabadidős termékeket megrendelő vásárlók részére.

Az általunk forgalmazott termékek minőségét és szolgáltatásunk színvonalát , köszönjük, hogy ezzel a díjjal ismerték el vásárlóink és a minőség díj 2011 évi első elnyerése óta továbbra is   kiemelkedőnek értékelték megrendelőink szolgáltatásainkat 2016 évben is.

Köszönjük az Árukereső internetes portálnak, hogy  létrehozta a versenyt, megalapította a díjat és elegáns ünnepélyes külsőségeket teremtve ünnepelhetett ismét  együtt az internetes szakma   az e-kereskedelem ezen az immár hagyományosnak tekinthető ünnepén.