Sportszer Hírek

Sportszerek akár ingyen házhozszállítással

2015.07.31 16:15

Bizonyos sportszereink ingyen házhozszállítással is elérhetőek. A cikkben részletesen leírjuk hogy milyen sporteszközöket rendelhetsz meg ingyenes kiszállítással.

Országunkban importtal, gyártással foglalkozó cégek száma elenyésző, emellett pedig további érdekesség hogy a hozzánk hasonló gyártó importőr cégek a nagykereskedelmi értékesítés forgatagában élve nagyon elmaradtak az internetes értékesítési felületek kialakításával. Büszkén jelenthetjük hogy a vásárlóközönség megítélése szerint webes értékesítési felületünk jelenleg futó generációja kezelhetőségben, átláthatóságban és kivitelben is a vezető áruházak közé tartozik az országban. Néhány év lemaradását behozva teljes erőfeszítéssel igyekszünk  vásárlóink minél komplexebb kiszolgálását megvalósítani az interneten is. Ezúton is szeretném megköszönni  a pozitív visszajelzéseket jómagam és cégem minden munkatársa nevében!

 

Summa summarum a webáruházak 80%-ban viszontforgalmazó cégek értékesítési felületei, ezen cégek teljesen természetes módon nem tudják a viszontforgalmazói árrésből kigazdálkodni az ingyenes szállítás valódi árcsökkentő funkcióját, pusztán vevőcsalogatónak megy el a hízelgő felirat. Nincs ebben semmi újdonság, azonban  a vásárlónak ezzel tisztában kell lennie, hiszen amikor egy alacsony árú terméket még ingyenesen ki is szállítanak otthonába valahol annak  a minimálisan 800-1200,-Huf szállítási díjnak valahol meg kell jelennie.

 

Megítélésünk szerint az általunk folytatott politika átláthatóbb és tisztább feltételeket biztosít a vásárló számára is, miszerint a termékeknek van egy kiskereskedelmi ára, melyet közzé teszünk, a rendszer még a megrendelés előtt megmutatja a vásárló számára a kiszállítás várható költségét, amennyiben a kiszállítás költségét a kedves vásárló magasnak találja személyesen is megvásárolhatja a terméket, nem kényszerül az "ingyen szállítás" költségével megnövelt árú terméket megvásárolni.

 

Mindemellett egyes nagysikerű, nagy mennyiségben értékesített termékeinknél mi is alkalmazzuk az ingyenes szállítás ajánlatát, ez pusztán gesztus a vásárlók felé, a vásárlás első pillanatában látja a teljes költséghányadot, nem kell a megrendelés fázisági elmennie hogy a rendszer ,hozzászámolja a kiszállítási költséget a termékhez.  Amennyiben a kedves vásárló személyesen szeretné átvenni  a terméket,  a szállítás költségét levonjuk a megvásárolni kínánt termék árából.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu