Sportszer Hírek

Az országban kizárólag kínálatunkban: Az Innovatív I-PLAY

2016.01.13 11:50

Az innovatív I-play játékosan fejleszti  a gyerekek mozgáskoordinációját.

Cégünk célja egy új, biztonságos és szórakoztató játszótéri eszköz megismertetése Magyarországgal.  Elkötelezettek vagyunk a mozgásfejlesztés iránt, éppen ezért ez a magas minőségű termék véleményünk szerint rendkívül kedvelt lehet itthon. Az eszközt 8 éven felüliek számára ajánljuk, viszont bárki kipróbálhatja, aki kedvet érez hozzá.
A gyártó célja volt felfedezni és megalkotni egy biztonságos és izgalmas eszközt, mely minden korosztály számára kihívást jelenthet.
Az eszköz játékosan fejleszti mozgásunkat, miközben különböző adatatokat mérhetünk vele, mint például a gyorsaságunkat, erőnket, ügyességünket, sebességünket.  Az adatok egy műholdas rendszere keresztül kerülnek egy központi redszerbe, ahová a világ minden tájáról érkeznek adatok, így egy globális csapat tagjaivá válhatunk a termék használatával. Az eszköz egyaránt használható kültéren és beltéren is, helyigénye kb. 50m2 és hangeffektussal is rendelkezik solar energiával töltődik. A termék utasításokkal látja el felhasználót.








Amennyiben további kérdésük van a termékkel kapcsolatban, kérem, a fenti címek egyikén érdeklődjön nálunk!
Cégünk foglalkozik továbbá még mindenféle sporteszköz, gyermekfejlesztő játékok, óvodai-, iskolai bútorok importjával, tehát minden igényt ki tudunk szolgálni.
Várjuk jelentkezésüket!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu