Sportszer Hírek

A rendezeres testmozgás nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Az egészség és a fogyás pedig szoros kapcsolatban állnak egymással. Minél magasabb a testtömeg indexed (BMI), annál több egészségügyi kockázattal (cukorbetegség, keringési- és koleszterinproblémák stb.) kell számolnod. Az edzések továbbá ezen állapotok kezelésében is sokat segíthetnek, ha már kialakultak.

Ha ezt a cikket olvasod, akkor megtetted az első és legnehezebb lépést egy fittebb életmód irányába – eldöntötted, hogy szeretnél rendszeresen mozogni. Sokan szeretnék kihagyni ezt a folyamatot, és kívánják azt, hogy bárcsak egyik pillanatról a másikra láthatnák munkájuk eredményeit, de persze tudjuk, hogy ez nem így működik.

A súlyemelés elsőre egy meglehetősen elrettentő koncepciónak tűnhet, főleg. ha az ember az olimpiai sportolókhoz méri magát kezdőként. A súlyzózás azonban egy mindenki számára hasznos edzésforma, amiben a hétköznapi feladatokat leutánzó gyakorlatok és a kifejezetten nehéz súlyokkal végzett gyakorlatok elegyedhetnek egymással.

Ha megtetszett az ugrókötelezés, és szeretnéd beiktatni azt edzésprogramodba, akkor bizonyára benned is felmerült már, hogy milyen gyakran érdemes elővenni ugróköteledet, mondjuk egy hét folyamán. Ez egy nagyon fontos kérdés, főleg, ha az ember szeretné elkerülni az esetleges túledzésből származó sérüléseket.

A trambulinok gyerekkorunk óta sokat változtak, mégpedig jó értelemben. Ma már elérhetők olyan trambulinok, amelyek sokkal biztonságosabbak, például a trambulin belső hálós verziója vezeti az utat, és eltávolítja az összes erős ütési pontot az ugrófelületről. 

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu