Sportszer Hírek

HunDidac oktatástechnikai kiállítás

2018.01.12 08:59

Magyarország legnevesebb oktatástechnikai kiállításán Fit Office innovatív fitness - irodai guruló székünk bronz díjat nyert el!

A HunDidac Szövetségről  


A HunDidac Szövetséget 1992. április 25-én, 42 hazai taneszközgyártó és forgalmazó cég, illetve oktatási intézmény képviselője alapította azzal a céllal, hogy az európai gyakorlatnak megfelelően a taneszköz-kutatók, -fejlesztők, -gyártók, -forgalmazók és -felhasználók számára szakmai fórumot, érdekvédelmet, információs bázist és nemzetközi kapcsolatokat teremtsen.

A szövetség, mint szakmai testület, felelősséget érez és vállal a hazai taneszköz-ügy egészéért, a felhasználók igényeit kielégítő minőségi taneszköz-választék fejlesztéséért, a gyártók és a felhasználók közötti közvetlen kapcsolatok létrehozásáért.

A nonprofit jelleggel, önálló jogi személyként működő szövetség tevékenységét a tagintézmények és egyéni tagok tagdíjaiból, hazai és külföldi szponzorok, illetve alapítványok támogatásából, valamint pályázatokból tartja fenn.

A kiállításról:

A X. JUBILEUMI HUNDIDAC DÍJVERSENY CÉLJA és TÁRGYA:
A nagy múltú magyar taneszköz fejlesztés, kereskedelem és ipar támogatása és értékelése, valamint az oktatási intézmények fejlesztési terveinek segítése, a pedagógusok orientálása, a digitális és a hagyományos taneszközök értékarányos minősítése. A jubileumi díjverseny a természettudományi oktatást, főként az integrált természettudományos oktatást segítő pedagógiai rendszereket (Közoktatási Trv. 95.§ (1)bek. (J)pontja), kiemelten értékeli.
Nevezni lehet bármely magyar ötlet alapján fejlesztett, vagy külföldi eredetű adaptált, Magyarországon gyártott és forgalmazott hagyományos, audiovizuális, vagy elektronikus, digitális taneszközzel, tankönyvvel, taneszköz rendszerrel, pedagógiai programcsomaggal, speciális iskola-felszerelési tárggyal, az iskolai oktatást segítő oktatástechnológiai szolgáltató rendszerrel.

A HunDidac a 2010. évi Taneszköz Kiállítás keretében kereste a kiállítás leginnovatívabb  termékeit. Szinte minden kiállító nevezte egy-egy újdonságát és igazán nehéz feladat elé állította a Környei László által felkért és vezetett értékelést végző szakértőket. A legújabb innovatív bútoroktól kezdve a következetes didaktikai érzékkel kidolgozott szemléltető és kísérleti eszközökön át a legmodernebb technikákat alkalmazó informatikai rendszerekig széles spektrumon mozgott a zsűrizendő eszközök listája.
 A standok körbejárását követően a tisztelt zsűri több mint 40 percen át vitatta a látottakat, így megszületett a stand díjverseny eredménye, mely szerint:

 

Tactic Kft bronzérmet nyert el ezen a neves kiállításon az irodai tartásjavító székkel. A termék innovatív módon járul hozzá, hogy az egész nap számítógép előtt ülőknek egészségesebbé tegye az életét, megszabadítsa őket a kínzó fájdalmaktól, amit a folyamatos ülés okoz.

Az irodákban dolgozók, illetve azok, akik folyamatos ülőmunkát végeznek, mind-mind szembesülnek azokkal a problémákkal, melyeket a napi rutin során megszenved a derék a hát és a nyak. Ezen problémák javarészt a helytelen testtartásból, monotóniából következnek. Sajnos nem tulajdonítunk, ennek a problémának semmiféle figyelmet addig ameddig nem magunkon érezzük tüneteit. Ahogy korosodik az ember szépen sorban kezdi érezni a mozgás szegény életmód, a passzívülés és a helytelen mozdulatok sokaságának ártalmát.

Tactic Kft több mint 10 éves tapasztalattal forgalmaz sport- mozgásfejlesztő- rehabilitációs és egészség megőrző termékeket. Mivel munkánk és életünk javarészét mi is az irodában töltjük, nekünk is szükségünk volt egy alternatív megoldásra. Ezzel a Magyarországon piac első megoldással szeretnénk az Ön életét is egészségesebb és konformosabbá tenni. A mi megoldásunk melyeket magunkon teszteltünk nekünk bevált, az ön kényelméhez illően ajánlunk Ülőlabdákat, Szék és ülőlabda kombinációkat és ülőpárnákat, melyeket autóban otthon irodában egyaránt könnyedén használhat.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu