Sportszer Hírek

Legkedvezőbb árak

2015.06.10 15:37

Ha sportszert keresel és emellett a legjobb ár / érték arányban szeretnél vásárolni, akkor nálunk a legjobb helyen vagy. Számos kategóriában több ezer sporteszköz közül válogathatsz. 

Cégünk a Tactic Sport garantálja hogy a kínálatában megtalálható sport és játék termékeket a legkedvezőbb áron kínálja. A weboldalon megtalálható termékek importőre vagyunk, az ajánlott kiskereskedelmi árakat a termékekhez mi szabjuk meg viszonteladóink körében.

 

Amennyiben az általunk forgalmazott terméket más forgalmazónál, áruházban vagy webáruházban kedvezőbb áron találja meg, garantáljuk hogy a szóban forgó terméket a kedvezőbb ár mellett extra 3% kedvezménnyel értékesítjük kedves megrendelőnknek.

 

Választékunkban minden termékkörhöz két árszínvonalat biztosítunk. "Sajátmárkás" cégünk által gyártott Tactic Sport termék skálánk a kedvezőbb ár mellett kielégítő minőséget nyújt megrendelőink számára, melyet az 1-2 év közti garanciaidő is alátámaszt, emellett azonban adott termékcsoportból megtalálhatóak a premium minőséget képviselő termékek is melyek garanciaideje elérheti az 5, esetenként a 10 évet.

Árkereső szolgáltatásunkkal kilistázhatja a keresett sporteszközt, mely mellett megjelenik az ár és a szállítási határidő is. Így egyidejűleg több terméket megtekintve döntheti el melyik  a tulajdonságokban, kinézetben önnek legmegfelelőbb sportszer.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu