Sportszer Hírek

Tactic Color Óvodai fektetőágyak - sajátmárka

2017.11.10 10:48

Ha egy óvodapedagógus meghallja az óvodai fektető szóhasználatot, az esetek jelentős többségében a hagyományos vaskeretes összecsukható óvodai ágyakra asszociál.

Óvodai fektető

 

Ha egy óvodapedagógus meghallja az óvodai fektető szóhasználatot, az esetek jelentős többségében a hagyományos vaskeretes összecsukható óvodai ágyakra asszociál. Azok az elavult, régi technológiával készült ágyak nem csak  kezelhetőségükben nehézkesek, de nem felelnek meg a mai kor biztonsági színvonalának sem. Mozgatásuk nagyon körülményes, tárolásuk helyigényes, de legnagyobb hátrányuk amely miatt igazán szükségszerű is a cseréjük az, hogy a kisgyermekek kezét könnyedén megsérthetik  a lábak összecsukáskor, ugyanis ezeknek az ágyaknak ollómechanikával működő lábaik vannak. Ezen sérülések elkerülése végett ajánljuk modern,  a mai kornak megfelelő óvodai fektető ágyainkat, melyek tárolása nagyon kis helyen megoldható, ugyanis az ágyak egymásba csúsztathatók. Az egymásba csúsztatott ágyak könnyedén eltolhatók a tárolóhelyre, az ágyakat szállítókeretre lehet halmozni. Az újfajta ágyak teljes mértékben tűzállóak, azaz hosszú időn kersztül ellenállnak  a tűznek, illetve semmilyen körülmények közt nem kapnak lángra használat közben. Az ágyak további előnyének tekinthető hogy huzatuk tépőzárral ellátott, könnyen cserélhető, ezáltal az évek folyamán történő elhasználódás következtében könnyen cserélhetők  a huzatok újakra. A fektető felülete különösen könnyen törölhető, tisztítható. Az óvodák, bölcsödék az utóbbi időben megszerették az újfajta ágyakat, ágyneműket.

Visszajáró vásárlóink közül legtöbben az irányban érdeklődnek hogy meg lehet-e kapni az ágyakat több színben is. Ez azért fontos hogy a különböző csoportok különböző színű ágyakat használhassanak, így elkerülhető  a keveredés, minden csoport a saját ágyaiért felel. A kéréseket kielégítendő, kibővített kínálatunkban megtalálható többfajta színárnyalat is. Piros, kék, zöld, világoskék, citromsárga, narancssárga rózsaszín, színekben forgalmazzuk az új óvodai ágyakat.




Ha a gyermekek személyreszabottan használják az ágyakat, kínálatunkban megtalálható egy úgynevezett plexi óvodai jel tartó, mely az ágy oldalára csiptetve mutatja hogy melyik ágyon melyik gyermek szokott aludni.

 

Ha a pedagógus úgy ítéli meg hogy az ágya túl alacsony az ő gyermekei számára akkor magasító lábakkal +25cm-el magasabra emelhetőek az ágyak. Az ágyakhoz vidám mintás lepedőgarnitúra illetve paplan és párnagarnitúra kapható 3 színben A lepedőnek gumis széle van mellyel stabilan rárögzül  a fektetőágyra. Az ágyak ergonómikusan tartják  a gyermekek hátgerincét a délutáni ejtőzés közben.


Az ágyak rakásolhatók mint már említettük, tehát ha a rakás alsó ágyára görgöket szerelünk akkor az egész rakás ágy könnyen eltolható. Emellett az ágyaknak darabonként szinte elhanyagolható  a súlyuk, már a néhány éves gyermekek is elbírják saját ágyukat.



Gyermekágyaink 3 különböző méretben kaphatóak. S,M,L.

 

Ha a magasítókat is hozzászámoljuk az ágyhoz, akkor a 25cm magas lábaknak köszönhetően az alap magasságnál 20cm -el lesznek magasabbak az ágyak.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu