Szerelés, beépítés, tereprendezés

 

Szerelés menete:A játszótéri eszközök szakszerű telepítése fontos feladat, mind a biztonság mind a tartósság érdekében. A megfelelően telepített eszközök nagyságrendekkel tartósabbnak bizonyulhatnak a nem szakszerűen beépített eszközökkel szemben.

Cégünk az általunk értékesített eszközöket felkérés esetén telepíti, használatbavételi engedélyeztetését a telepítést követően elvégzi.

 

  1. Az eszközök telepítése végződhet a játékok leerősítésével, kötőanyagos beépítésével.
  2. A játszótéeri játékok telepítését követően ütéscsillapító burkolat kialakítását is elvégezzük. Ennek anyaga igénytől függően lehet homok, gyöngykavics, mulcs, gumi ütéscsillapító burkolat.
  3. Az eszközök telepítésének teljeskörű elvégzése az ütéscsillapító burkolat kialakításán felül tereprendezéssel, az udvart borító növényzet kialakításával, új növényzet telepítésével, egyéb kiegészítő (locsolóberendezés, udvari viacolor fröcskölő) szerelésével is zárulhat.

 

A játszótér telepítés viszonylag gyorsan befejezhető, egy átlagos 6-7 elemet tartalmazó játszótér esetében 4-5 napot vesz igénybe a művelet.

 

Fontos!

 

A szerelést követően a beton kötőanyag száradása legalább 3 hetet vesz igénybe, ez idő alatt az eszközök nem vehetőek használatba!