Cornilleau Sport 500 M Crossover Outdoor kültéri ping pong asztal SZÜRKE

Ár

Rendes ár: 249 990 Ft

Special Price 231990 HUF 231 990 Ft

Cikksz: CT-00507
Beszerzés alatt Kiszállítás: 3-4 hét
+ -

231 990 Ft 249 990 Ft

Az ár az Áfát tartalmazza!

Nem csak webáruház!

Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Termékleírás

Cornilleau Sport Crossover 500 Outdoor Mat Top kültéri ping-pong asztal:

A pingpong asztal  új szürke színű asztallappal , extra méretű terepkerekekkel!


A Sport 500 Mat Top Crossover Outdoor a pingpong asztalok Rolls Royce-a. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben, az ütőtároló vízhatlan fedővel is fel van szerelve, tehát akár komplett asztalitenisz felszerelésünket tárolhatjuk  a szabadban, az asztallal együtt. FFTT (Francia asztalitenisz szövetség) ajánlásával. Az asztal súlya 75Kg. A Compact Technológia könnyűvé teszi az asztal tárolhatóságát. Az asztal hálója elegáns módon feszességben és magasságban is állítható. A szomszédok biztosan zöldülnek az irígységtől egy ilyen asztal láttán. Tapasztalatot szerezve nagy eséllyel ők is beszereznek egyet. Az asztal szépsége, tartóssága és funkcionalitása mellett éveken keresztül használhatjuk, az öregedés legkisebb jeleinek észrevétele nélkül.Ez  a ping pong asztal tökéletesen alkalmas magas szintű játék folytatásáracsaládi, baráti, szomszédságbeli összejövetelek alkalmával. A Cornilleau asztalok kiváló minőségűek, akár egész éven át tárolhatóak  a szabadban.

A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra, emiatt bekövetkező sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik 

 Ezt igazolja a gyártó által biztosított 10 év garancia az asztal lapjaira.

  • DSI: 16 ponton záró biztonsági zárszerkezet, a piacon garantáltan a legmagasabb biztonságot nyújtó technológia. Ha gyermek nyitja le az asztalt és közben elesne, nem bírná el, ennek következtében elengedné a záró gombot, az asztal 45° pozícióban újra záródik, nem eshet rá senkire. Egyenetlen talaj esetén a technológia biztosítja hogy az asztallap ne lötyögjön, dülöngéljen. Az EN-14468-1 szabványoknak megfelelő kialakítás.
  • Ergonómia: Központi kioldó szerkezet, a kerekek 200mm duplán szereltek, speciális terep kerekek.
  • Az asztallap ellenáll az ütő odacsapásának is.
  • Garancia: A kültéri asztalok szintet egész éven át, hóban esőben tárolhatóak  a szabadban,. A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra,ebből adódó sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik 
  • MAT TOP: asz asztalok lapja speciálisan tükröződésmentes felületű, más asztalokhoz képest akár 10x kevesebb visszaverődő fény lehetséges.

Cornilleau extra:

  • 60 év szakmai tpasztalat, piacvezető, innovatív márka nyugat-európa piacain.
  • Minden alkatrész Franciaországban készül
  • Min. 10 év alkatrészellátás egyes modellek kifutása után is
  • 25 év versenytapasztalat
  • Know-How levédve : MAT TOP,  DSI, Compact Technológia

Értékelés

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?

Kérdések és válaszok