Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK

Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK

(1 értékelés)
349 990 Ft
Cikkszám
CT-00505
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
349 990 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egyedülálló megoldás a két szállító fül az asztal oldalán mellyel lépcsőn vagy egyenetlen terepen két felnőtt könnyedén megemelheti és biztonságosan szállíthatja. A Sport 500 Mat Top Outdoor modell a pingpong asztalok Rolls Royce-a. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben, az ütőtároló vízhatlan fedővel is fel van szerelve, tehát akár komplett asztalitenisz felszerelésünket tárolhatjuk a szabadban. Az asztal lába szintezhető, ezáltal tökéletes játékfelületet nyerünk a kertben is. A Cornilleau asztalok a hálótis tartalmazzák és különösen praktikus, hogy tároláskor sem kell leszerelni.

A Cornilleau asztalok fejlesztésénél aktívan közreműködik a világbajnok olimpikon asztaliteniszező Jean-Philippe Gatien és segíti a legtökéletesebb játékélményt ajándékozni Önöknek az ötletes apró fineszek révén.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK Termékleírása

Cornilleau Sport 500 Outdoor Mat Top kültéri ping-pong asztal:

A Cornilleau gyár termelése újraindult a COVID19 okozta leállásból, a pingpongaszal 2020 június 1-től ismét elérhető készletünkről

A Sport 500 Mat Top Outdoor a pingpong asztalok Rolls Royce-a. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítő játék közben, az ütőtároló vízhatlan fedővel is fel van szerelve, tehát akár komplett asztalitenisz felszerelésünket tárolhatjuk a szabadban, az asztallal együtt. FFTT (Francia asztalitenisz szövetség) ajánlásával. Az asztal súlya 75Kg. A Compact Technológia könnyűvé teszi az asztal tárolhatóságát. Az asztal hálója elegáns módon feszességben és magasságban is állítható. A szomszédok biztosan zöldülnek az irígységtől egy ilyen asztal láttán. Tapasztalatot szerezve nagy eséllyel ők is beszereznek egyet. Az asztal szépsége, tartóssága és funkcionalitása mellett éveken keresztül használhatjuk, az öregedés legkisebb jeleinek észrevétele nélkül.Ez a ping pong asztal tökéletesen alkalmas magas szintű játék folytatásáracsaládi, baráti, szomszédságbeli összejövetelek alkalmával. A Cornilleau asztalok kiváló minőségűek, akár egész éven át tárolhatóak a szabadban.

A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra,ennek következtében előforduló sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik

  • DSI: 16 ponton záró biztonsági zárszerkezet, a piacon garantáltan a legmagasabb biztonságot nyújtó technológia. Ha gyermek nyitja le az asztalt és közben elesne, nem bírná el, ennek következtében elengedné a záró gombot, az asztal 45° pozícióban újra záródik, nem eshet rá senkire. Egyenetlen talaj esetén a technológia biztosítja hogy az asztallap ne lötyögjön, dülöngéljen. Az EN-14468-1 szabványoknak megfelelő kialakítás.
  • Ergonómia: Központi kioldó szerkezet, a kerekek 150mm duplán szereltek, speciális terep kerekek.
  • Az asztallap ellenáll az ütő odacsapásának is.
  • Garancia: A kültéri asztalok egész éven át tárolhatóak a szabadban, A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra, az ebből adódó sérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki. A vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik .
  • MAT TOP: asz asztalok lapja speciálisan tükröződésmentes felületű, más asztalokhoz képest akár 10x kevesebb visszaverődő fény lehetséges.

Cornilleau extra:

  • 60 év szakmai tpasztalat, piacvezető, innovatív márka nyugat-európa piacain.
  • Minden alkatrész Franciaországban készül
  • Min. 10 év alkatrészellátás egyes modellek kifutása után is
  • 25 év versenytapasztalat
  • Know-How levédve : MAT TOP, DSI, Compact Technológia

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Cornilleau
Garancia időtartama
10 év
EAN kód
3222761556054
Cikkszám
CT-00505
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Cornilleau Sport 500 M Outdoor kültéri ping pong asztal KÉK

Átlagos értékelés:
( 5 )
Miklós
2015.08.31 00:00
Előny: a legjobb kültéri asztal. Masszív, könnyű felállítani, pontosan működik, nincs szinteltérés a lapok között. Könnyen tologatható, majd fixálható a megfelelő helyen.Napfényben sem tükröződik. Jól pattan rajta a labda. \r\nHátrány: 91 kg, ha emelni kell, 2 Fekete László, vagy 4 Paudits Béla. Az asztal első összeépítése 2 ember 2,5 órás munkája, az sem árt, ha némi műszaki érzékkel megáldottak.\r\nFüggőséget okoz, minden barát egyszerre akar pingpongozni :-)
Ország Botja díjak