Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal

Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal

(9 értékelés)
124 790 Ft
Cikkszám
CT-50500
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
124 790 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Akciónk keretében a készlet erjéig Tecto Pack Outdoor kültéri pingpong asztal szuper  áron. A Compact technológiájú asztalitenisz asztal felcsukásakor az asztallapok mélyre beülnek, gyermekek számára is könnyen kezelhető. Biztonsági zárral ellátott asztalitenisz asztal. Biztosítja az egyszemélyes játék lehetőségét. A háló tartozék, le és felszerelést nem igényel az asztallapok közé záródik.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal Termékleírása

Tectonic Tecto Pack Outdoor kültéri pingpong asztal hálóval, mely nem igényel fel és leszerelést . Egyszemélyes játéklehetőség biztosított:

 

A Tectonic termékek gyártója az elsőosztályú asztalitenisz felszerelések gyártójaként ismert Cornilleau francia gyár. A termék lapjára 3 év garancia vonatkozik, a pingpong asztalra 2 év általános garancia vonatkozik. 

A Tectonic Tecto Outdoor asztal a márka belépőmodellje a kültéri asztalok között. A termék otthoni szabadidős pingpongozáshoz lett kifejlesztve, könnyen kezelhető No1 minőségű termék. A gyár versenysportban szerzett tapasztalatait az otthoni felhasználásra szánt asztalok gyártási technológiájába átülteti, ennélfogva a pályavonalazás a 4 mm vastag melamine asztallap anyagába van beledolgozva, ezt követi  a csillogásmentestő fedőréteg. Az újító technológiának köszönhetően a pályavonalazás sem mechanikai behatások sem a nap szívó hatására nem fakul, nem károsodik.

A Cornilleau kültéri asztalitenisz asztalok szinte egész évben tárolhatóak  a szabadban, hóban, fagyban, napsütésben,  a teljes mértékben korrózióálló szerkezetnek köszönhetően hosszú éveken át ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

 • A gyártó felelőségvállalása a szeles vagy viharos időjárás következtében előforduló. borulásra, ebből adódósérülésekre , jégverésre, rendkívüli időjárási körülmények következményeire nem terjed ki.  

Az asztal lapját körbevevő merevítő szegély a stabilitásért felel, a játéktér kellően stabil, az egyenetlen talaj okozta behajlásoktól mentes.

Paraméterek: 

 • Melamin alapú asztallap, 4mm
 • Szín: kék
 • Csillogásmentesítő bevonat 
 • Lábszerkezet 25mm  galvanizáltfém
 • Időjárásálló pingpong asztal
 • Az egyik térfél felhajtható gyakorlás céljára
 • 130mm átm. kerekek, 4db
 • A háló és a hálótartó vas az asztal tartozéka
 • Friss fejlesztésű AL-TEC szerkezet
 • A háló megfeszül a játéktér lehajtásakor, elernyed az összecsukáskor
 • Nyitott méret:274 cm x  152.5 cm x  76 cm,
 • Csukott méret: 75 cm x  152.5 cm x  183 cm

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Cornilleau
Garancia időtartama
2 év
EAN kód
3222761905050
Cikkszám
CT-50500
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cornilleau - Tectonic Tecto Outdoor kültéri ping pong asztal

Átlagos értékelés:
( 4,6 )
Tóth Zsombor
2016.07.12 00:00
Az eddigiekben minden rendben zajlott. Az asztal minősége, első látásra rendben van. Remélem, hogy hosszú távon se lesznek vele problémák. Elvárható egy ilyen értékű terméknél, hogy strapabíró legyen.
Kovács Ferenc
2016.04.27 00:00
Kimagaslóan gördülékenyen, pontosan történt a kiszállítás, a megrendelés fogadása, az árú tökéletesen megfelelt az érték/ár követelménynek. Köszönet a munkatársaknak.
Pintér Bernadett
2016.03.29 00:00
Tisztelt Üfsz., \r\nKöszönöm érdeklődésüket.\r\n\r\nTisztázott kérésem volt, hogy péntekre érkezzen meg a ping-pont asztal. Nem volt itt. Három önfeledt játékos nap helyett, három kínos nap van mögöttünk, hogy szabadkozzam apa és fia előtt, hogy bocsánat, isten éltesse mindkettejüket, de sajnos ajándék nincs még. \r\nAzért zavar az egész, mert jó csomagküldővel, v. Személyes átvétellel simán megoldható lett volna a telefonon is megbeszélt, fontos kérésem, s csalódottság helyett, boldog vevőjük volnék. A termékről a késedelmes kézbesítés miatt nincs még tapasztalatom. \r\nJobb csomagkézbesítőt kívánok! \r\nÜdvözlettel: Pintér Bernadett
Dén József
2015.11.09 00:00
Rendkívül elégedett vagyok: gyors pontos ügyintézés volt.
Kalász Ákos
2015.08.02 00:00
Gördülékeny, gyors és pontos lebonyolítás. Az asztal kitűnő, könnyű összeszerelni, praktikusa és felhasználóbarát módon szortírozott csavarok, fajtánként csomagolva. Az összeállítás is élmény volt.
Ország Botja díjak