Fedő Elem
10 490 Ft
Cikkszám
DD-00153
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
10 490 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Cubic Toy program eleme a fedő elem is. Funkciója, hogy befedi a kocka nyílásait. Ezáltal elérhető például, hogy a kocka felső oldalaként funkcionáló lévő cube elembe ne eshessenek bele fentről a gyermekek. Nagy mértékben fokozza az egész Cubic Toy építmény biztonságosságát, és újszerű kombinációk hozhatók létre a segítségével. A cube elem közepén található lyuk két szélén lévő kicsi lyukakba kell belepattintan.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Fedő Elem Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális!

 

A Cubic Toy program eleme a fedő elem is. Funkciója, hogy befedi a kocka nyílásait. Ezáltal elérhető például, hogy a kocka felső oldalaként funkcionáló lévő cube elembe ne eshessenek bele fentről a gyermekek. Nagy mértékben fokozza az egész Cubic Toy építmény biztonságosságát, és újszerű kombinációk hozhatók létre a segítségével. A cube elem közepén található lyuk két szélén lévő kicsi lyukakba kell belepattintani,

 

Mérete: 15 cm hossz, átmérő 47 cm.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
dd-00153
Cikkszám
DD-00153
Paraméterek(440)
47x15cm
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Fedő Elem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak