Hatszögletű emelvény
Hatszögletű emelvény
Hatszögletű emelvény
Hatszögletű emelvény
736 925 Ft
Cikkszám
NN-0811260
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
736 925 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Neospiel játszóterek alapját adó emelvény elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. Jelen termék hatszögletű kialakítású, területe, dobogómérete is nagyobb a négyszögletű testvérénél. A hatszögletű kialakítás előnyös a funkcionalitás szempontjából is, többfajta kiegészítő elem kapcsolható hozzá (Csúszda, mászófal, mászóháló).


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Hatszögletű emelvény Termékleírása

A Neospiel játszóterek alapját adó emelvény elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. Jelen termék hatszögletű kialakítású, területe, dobogómérete is nagyobb a négyszögletű testvérénél. A hatszögletű kialakítás előnyös a funkcionalitás szempontjából is, többfajta kiegészítő elem kapcsolható hozzá (Csúszda, mászófal, mászóháló) Az emelvények magassága szabadon 25cm-es ugrásokkal megválasztható, ezek az eszközök csúszdával, létrával kombinálva akár önálló játszótéri elemként is felállíthatóak. A játszótornyok korlátai rozsdamentes acél tartókeretben, inverz logisztika eredményeként újrafelhasznált kompozit lécekkel tagoltak. Ezek  a kompozit kerítéslécek nem korhadnak, rozsdásodnak, esztétikus kialakításúak. A speciális kompozit anyag élettartama megegyezik a játszótérével, az UV sugárzás fakító hatásának ellenáll. Az emelvények emeleti padlószintjén található padlógerendák nút-féderes klickes kialakításúak. Fontos megemlíteni a tartógerendákat a talajszinten összefogó fa keretet, ez a megoldás extra stabilitást nyújt, más gyártók termékein nem feltétlen lelhető fel  a technológiai elem. A gerendatalpak minden esetben galvanizált rögzítősarukkal kapcsolódnak  a talajhoz, ezáltal a fa nem kerül közvetlen kapcsolatba  a nedves altalajjal, ezzel is növelve a szerkezet élettartamát.

 

A játszótéri emelvényeket szerelt állapotban szállítjuk  a helyszínre, beállítása, szerelésük ezáltal könnyebbé válik!


A faanyag magas nyomáson felületkezelt kivitel. A magas nyomáson préselt technológiának köszönhetően  az impredgnálószer a fa belsejébe is behatol 0,5cm mélységig, nem pusztán felületi védelemről beszélhetünk.

 

A faanyag magjától elválasztott fenyő, ennek köszönhetően a természetes módon minden fafelületen kialakuló repedések számát és mélységét csökkentjük.

 

átm. 2,06 / 2,54m

átm. 6,06 / 6,54m

3 éves kortól

0,25 - 2,50m

+ 1,00m

Ütésvédő talaj kialakítása szükséges

180Kg

 

A Neospiel hatszögletű játszótéri emelvényre 5 év garancia vonatkozik!

 

A termék EN-1176 szbvány szerint közületi - köztéri felhasználásra alkalmas, kérje minden esetben a TÜV által kiállított termékre vonatkozó certifikátot!


Hasonló termékek
Játszótér tornyok
előrendelhető
702 250 Ft
Láncos egyenes függőhíd elem
előrendelhető
682 500 Ft
Trapéz acélkötél mászóháló
előrendelhető
232 360 Ft
Mászófal elem
előrendelhető
147 480 Ft
Hintacsukló
előrendelhető
3 700 Ft
Egyszemélyes hinta elem
előrendelhető
217 265 Ft
Kötél lépcső
előrendelhető
700 935 Ft
Dzsungelhíd
előrendelhető
973 050 Ft
Létra
előrendelhető
203 660 Ft
Függőhíd elem
előrendelhető
758 870 Ft
Adatok
Márka
Playparc
Cikkszám
NN-0811260
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Hatszögletű emelvény

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak