Hatszögletű torony
1 030 545 Ft
Cikkszám
NN-0812300
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
1 030 545 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Neospiel játszóterek alapját adó fedett tetővel rendelkező torony elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. A hatszögletű kialakítás előnyös a funkcionalitás szempontjából is, többfajta kiegészítő elem kapcsolható hozzá (Csúszda, mászófal, mászóháló).


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Hatszögletű torony Termékleírása

A Neospiel játszóterek alapját adó fedett tetővel rendelkező torony elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. A hatszögletű kialakítás előnyös a funkcionalitás szempontjából is, többfajta kiegészítő elem kapcsolható hozzá (Csúszda, mászófal, mászóháló) A tornyok magassága szabadon 25cm-es ugrásokkal megválasztható, ezek az eszközök csúszdával, létrával kombinálva akár önálló játszótéri elemként is felállíthatóak. A játszótornyok korlátai rozsdamentes acél tartókeretben, inverz logisztika eredményeként újrafelhasznált kompozit lécekkel tagoltak. Ezek  a kompozit kerítéslécek nem korhadnak, rozsdásodnak, esztétikus kialakításúak. A speciális kompozit anyag élettartama megegyezik a játszótérével, az UV sugárzás fakító hatásának ellenáll. Az emelvények emeleti padlószintjén található padlógerendák nút-féderes klickes kialakításúak. Fontos megemlíteni a tartógerendákat a talajszinten összefogó fa keretet, ez a megoldás extra stabilitást nyújt, más gyártók termékein nem feltétlen lelhető fel  a technológiai elem. A tető választható sátor illetve nyeregtetős kialakításban, ennek anyaga HDPE tűz és UV álló kompozit anyag, színe alakpiszerelésben piros. A gerendatalpak minden esetben galvanizált rögzítősarukkal kapcsolódnak  a talajhoz, ezáltal a fa nem kerül közvetlen kapcsolatba  a nedves altalajjal, ezzel is növelve a szerkezet élettartamát.

 

A játszótéri tornyokat szerelt állapotban szállítjuk  a helyszínre, beállításuk, szerelésük ezáltal könnyebbé válik!


A faanyag magas nyomáson felületkezelt kivitel. A magas nyomáson préselt technológiának köszönhetően  az impredgnálószer a fa belsejébe is behatol 0,5cm mélységig, nem pusztán felületi védelemről beszélhetünk.

 

A faanyag magjától elválasztott fenyő, ennek köszönhetően a természetes módon minden fafelületen kialakuló repedések számát és mélységét csökkentjük.

 

átm. 2,06 / 2,54m

átm. 6,06 / 6,54m

3 éves kortól

0,25 - 2,50m

+ 1,00m

Ütésvédő talaj kialakítása szükséges

180Kg

 

A Neospiel hatszögletű játszótoronyra 5 év garancia vonatkozik!

 

A termék EN-1176 szbvány szerint közületi - köztéri felhasználásra alkalmas, kérje minden esetben a TÜV által kiállított termékre vonatkozó certifikátot!


Hasonló termékek
Létra
előrendelhető
203 660 Ft
Dzsungelhíd
előrendelhető
973 050 Ft
Mászóka hálóval, bordásfallal
előrendelhető
416 085 Ft
Hatszögletű emelvény
előrendelhető
736 925 Ft
Láncos egyenes függőhíd elem
előrendelhető
682 500 Ft
Kötél lépcső
előrendelhető
700 935 Ft
Játszótér emelvények
előrendelhető
426 620 Ft
Trapéz acélkötél mászóháló
előrendelhető
232 360 Ft
Döntött, láncos gerendafeljáró
előrendelhető
538 540 Ft
Döntöttszögű gerendahíd
előrendelhető
791 345 Ft
Adatok
Márka
Playparc
Cikkszám
NN-0812300
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Hatszögletű torony

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak