Játszótér emelvények
426 620 Ft
Cikkszám
NN-0803040
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
426 620 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Neospiel játszóterek alapját adó emelvény elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. Az emelvények magassága szabadon 25cm-es ugrásokkal megválasztható, ezek az eszközök csúszdával, létrával kombinálva akár önálló játszótéri elemként is felállíthatóak.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Játszótér emelvények Termékleírása

A Neospiel játszóterek alapját adó emelvény elem nagyon robosztus kivitel, jellemző ez  a termékek jelentős részére. Ezt bizonyítja a 14cm átm. gerenda anyag, illetve a különösen magas kialakítások, melyekkel játszótéri tornyaink rendelkeznek. Az emelvények magassága szabadon 25cm-es ugrásokkal megválasztható, ezek az eszközök csúszdával, létrával kombinálva akár önálló játszótéri elemként is felállíthatóak. Az enelvények korlátai rozsdamentes acél tartókeretben, inverz logisztika eredményeként újrafelhasznált műanyag lécekkel tagolt. Ezek  a műanyag kerítéslécek nem korhadnak, rozsdásodnak, esztétikus kialakításúak. A speciális kompozit anyag élettartama megegyezik a játszótérével, az UV sugárzás fakító hatásának ellenáll. Az emelvények emeleti padlószintjén található padlógerendák nút-féderes klickes kialakításúak. Fontos megemlíteni a tartógerendákat a talajszinten összefogó fa keretet, ez a megoldás extra stabilitást nyújt, más gyártók termékein nem feltétlen lelhető fel  a technológiai elem. A gerendatalpak minden esetben galvanizált rögzítősarukkal kapcsolódnak  a talajhoz, ezáltal a fa nem kerül közvetlen kapcsolatba  a nedves altalajjal, ezzel is növelve a szerkezet élettartamát.

 

A játszótéri emelvényeket szerelt állapotban szállítjuk  a helyszínre, beállítása, szerelése ezáltal könnyebbé válik!


A faanyag magas nyomáson felületkezelt kivitel. A magas nyomáson préselt technológiának köszönhetően  az impredgnálószer a fa belsejébe is behatol 0,5cm mélységig, nem pusztán felületi védelemről beszélhetünk.

 

A faanyag magjától elválasztott fenyő, ennek köszönhetően a természetes módon minden fafelületen kialakuló repedések számát és mélységét csökkentjük. 

 

1,34 x 1,34m

5,34 x 5,34m

3 éves kortól

0,25 - 2,50m

+ 1,00m

Ütésvédő talaj kialakítása szükséges

180Kg

 

A Neospiel emelvényekre 5 év garancia vonatkozik!

 

A termék EN-1176 szbvány szerint közületi - köztéri felhasználásra alkalmas, kérje minden esetben a TÜV által kiállított termékre vonatkozó certifikátot!


Hasonló termékek
Madárfészek hinta elem
előrendelhető
599 110 Ft
Játszótér tornyok
előrendelhető
702 250 Ft
Egyszemélyes hinta elem
előrendelhető
217 265 Ft
Függőhíd elem
előrendelhető
758 870 Ft
Trapéz acélkötél mászóháló
előrendelhető
232 360 Ft
Döntött, láncos gerendafeljáró
előrendelhető
538 540 Ft
Létra
előrendelhető
203 660 Ft
Mászóka hálóval, bordásfallal
előrendelhető
416 085 Ft
Hintacsukló
előrendelhető
3 700 Ft
Adatok
Márka
Playparc
Cikkszám
NN-0803040
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Játszótér emelvények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak