Capetan® Sport Oracle Kettlebell - harangsúly 28Kg kalapácslakk festéssel:

 

A számtalan néven emlegetett sporteszköz fekete színben kapható. Aerob és anaerob hatás kifejtésére is alkalmas az edzés során. Folyamatos koordináció, mentális összpontosítás és komoly erőkifejtés szükséges a füles súlyzó edzések elvégzéséhez. A kettle bell a következő izmok megdolgoztatására alkalmas: váll, hát mélyizmok, csípő, hasi izmokat.

A Capetan® Sport kettelbell szépen kidolgozott felületű, nem sorjás,  a fogantyú alsó fele sem sorjás. Erős kalapácslakk festése esztétikus megjelenést kölcsönöz a súlylabdának.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Képek
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4 )
2.
2016.08.29 00:00
 - Iván István
Iván István
2016.08.29 00:00
Jó minőségű, jó a fogása, kicsit érdes a felülete ami miatt jobban lehet fogni (kezet nem bántja, csak fogást segíti elő).\r\nFüle elég magas, másképp fekszik alkarra, mint a többi bellem, ezt kicsit szokni kell.\r\nFestés jó, tartósnak tűnik, de nyilván ez hosszabb távon fog csak kiderülni (de mivel teljesen vas, ezért könnyen újra lehet festeni, úgyhogy ez se gond).\r\nEgyetlen hiba amit felfedeztem, mérlegen nálam 27,2 Kg-ot mutatott, ami pontosnak is tűnik (más mérések alapján). Ez 0,8 Kg-al kevesebb, mint a névértéke, ez azért elég jelentős különbség, persze nem katasztrófa (2,8%-os eltérés az eredeti súlytól), de számomra lényeges, egyébként nagyon jó termék.
1.
2016.03.14 00:00
 - kb
kb
2016.03.14 00:00
Eddig ez a legjobb kettlebell azok közül, amit próbáltam(spartan, 360 gear ezen kívül). Nagyon jó a fogantyú kidolgozása, tényleg nem sorjás, nem anyaghibás, vagy rücskös, nem szedi szét a kezem, ugyanakkor nem is túl sima, így nem csúszós. Nem tudok rosszat mondani róla, 5*.
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu