Vevők által hitelesítve

A legjobb váárlói elégedettségmérő a független elégedettségmérő!

Elsősorban szeretnénk büszkén jelezni feléd hogy termékeink adatlapján láthatod a vásárlók által leírt véleményeket, melyeket valóban meg merünk mutatni, legnagyobb százalékban pozitív visszajelzéekről van szó.

Mint a címben említettük  a független elégedettségmérő az igazi benchmark, szerencsére ilyenből is tudun neked mutatni töbet is. Ezeken az elégedettségi statisztikákon is 95% -os elégedettségi mutatóval rendelkezünk, melyet kiemelkedőnek tekintünk és nagyon büszkék vagyunk rá, bízunk benne hogy te is elégedett vásárlóink táborát fogod gyarapítani.

Árukereső árösszehaonlító oldal vevőelégedettségi statisztikák: https://www.arukereso.hu/stores/tactic-sport-sportszer-kis-es-nagykereskedelem-s38977/#velemenyek

Olcsobbat.hu árösszehasonlító oldalvevőelégedettségi statisztikák: https://www.olcsobbat.hu/boltok/tactic_sport_kis_nagykereskedelem/

Az ország boltja elnevezésű, az egész ország jelentősebb internetes platformjaira kiterjedő vevőelégedettségi visszajelzéseken alapuló megmérettetésen a tacticsport.hu webáruház az utóbbi 6 évben 5 alkalommal dobogós helyen végzett, melyet ezúttal is köszönünk vásárlóinknak. Dobogós helyeink között első, második és harmadik helyezések egyaránt megtalálhatóak.