Szerelés, beépítés, tereprendezés

 

Szerelés menete:A játszótéri eszközök szakszerű telepítése fontos feladat, mind a biztonság mind a tartósság érdekében. A megfelelően telepített eszközök nagyságrendekkel tartósabbnak bizonyulhatnak a nem szakszerűen beépített eszközökkel szemben.

Cégünk az általunk értékesített eszközöket felkérés esetén telepíti, használatbavételi engedélyeztetését a telepítést követően elvégzi.

 

  1. Az eszközök telepítése végződhet a játékok leerősítésével, kötőanyagos beépítésével.
  2. A játszótéeri játékok telepítését követően ütéscsillapító burkolat kialakítását is elvégezzük. Ennek anyaga igénytől függően lehet homok, gyöngykavics, mulcs, gumi ütéscsillapító burkolat.
  3. Az eszközök telepítésének teljeskörű elvégzése az ütéscsillapító burkolat kialakításán felül tereprendezéssel, az udvart borító növényzet kialakításával, új növényzet telepítésével, egyéb kiegészítő (locsolóberendezés, udvari viacolor fröcskölő) szerelésével is zárulhat.

 

A játszótér telepítés viszonylag gyorsan befejezhető, egy átlagos 6-7 elemet tartalmazó játszótér esetében 4-5 napot vesz igénybe a művelet.

 

Fontos!

 

A szerelést követően a beton kötőanyag száradása legalább 3 hetet vesz igénybe, ez idő alatt az eszközök nem vehetőek használatba!

Posted in News By Viktor Marsenic

Márkázott csocsóasztal referenciák - Tactic Sport

 

Referenciák

 

<<< Az áruházban tekintse meg széles csocsóasztal választékunkat! >>>

 

   
Német bajnokság asztala "ALLIANZ"  W. Champion BANG&OLUFSEN csocsó INTER MILAN címeres    
   
LAZIO címeres asztal F.C. BASEL címeres asztal Algida G100 asztal ARAL G500 asztal    
   
Német szövetség F.C. Bayern München Jasi reklám G2000 asztal F.C. Bromby címeres asztal    
   
Budweiser Olympic asztal Canon F-200 asztal Carlsberg Olympic asztal Continental G2000 asztal    
   
F.C. Hamburg F-200 asztal Hyundai G500 asztal Kia G2000 asztal Philips G100 asztal    

 

<<< Az áruházban tekintse meg széles csocsóasztal választékunkat! >>>

Posted in News By Viktor Marsenic

Hammer-Finnlo fitness

2017. 08. 08. 17:50

Hammer - Finnlo fitness

A 2010 évtől cégünk  a német Hammer - Finnlo fiteness gépek disztribútoraként lép elő. Tekintse meg kínálatunkat!

HAMMER SPORT FITNESS 

A CÉG TÖRTÉNETE

Read More
Posted in News By Viktor Marsenic

Csocsó szabályzat

2017. 08. 08. 17:41

Csocsó szabályzat

Tekintsük át a csocsóra vonatkozó hivatalos versenyszabályzat rövidített változatát, mely számos hasznos információt tartalmaz mind a hobby mind a versenycsocsósok számára.

Read More
Posted in News By Viktor Marsenic

Polimer beton pályáink kiválasztásánál, a legfontosabb szempontokat tartottuk szem előtt az extrémsportolók és az önkormányzatok szemszögéből. A sport élvezetét és az ezzel járó problémákat mind két oldalról tüzetesen megvizsgáltuk.

Read More
Posted in News By Oander Admin

Óriási kötélháló gúlával bővült a simontornyai központi játszótér! Összefogással készült el a ját szótér vadonat új része.

Read More
Posted in News By Oander Admin

Italveneta Didattica

2017. 07. 12. 8:12

Olasz minőségi műanyag kültéri játékok és mozgásfejlesztő eszközök.

Read More
Posted in News By Oander Admin

Magyarország legnevesebb oktatástechnikai kiállításán Fit Office innovatív fitness - irodai guruló székünk bronz díjat nyert el!

Read More
Posted in News By Oander Admin

És ami a legjobb, hogy mi magyarok is igazán sajátunknak érezhetjük, hiszen ezt az óratípust egy magyar hölgy fejlesztette ki. Amiről szó van az nem más, mint a Fanatic Jump®, a hölgy pedig Rizmayer Beatrix elismert fitnesz tréner.

Cégünk, a Tactic Sport együttműködve a Fanatic Jump®, csapatával biztosítja az edzésformának megfelelő speciális olasz Garlando márkájú trambulinokat ehhez az új mozgásformához. A termék megrendelhető webáruházunkban, a Fanatic Jump oldalán információkat találsz az edzésről. Az óra lényege, hogy egy kb. 122 cm átmérőjű trambulinon folyamatosan ugrálva különböző erősítő gyakorlatokat végzünk. Ebben a pillanatban a többségnek beugorhatnak régi gyermekkori emlékek, amikor jókat bohóckodtak a trambulinon az óvodában vagy az iskolában. Nos, az alapkoncepciót már Amerikában is felismerték és a mai napig használják, de Beatrix több lehetőséget látva ebben megalkotta a Fanatic Jump®-ot.

Szakmailag egy teljesen jól felépített óratípusról van szó, hiszen az óra alatt történő folyamatos mozgás nagyszerűen égeti a zsírt, a trambulin ruganyos talaja hatásosan növeli az állóképességet, erősíti a stabilizáló mélyizmokat. Azok a vendégek, akik attól tartanak, hogy nem tesz jót a lábízületeknek a sok ugrálás, azok egy cseppet se aggódjanak, inkább próbálják ki. 

Fanatic Jump®-nak több „fajtája” létezik. Van a Basic a kezdőknek, illetve akik az alapokkal szeretnének megismerkedni, a Dance, a táncos lábúaknak, Burning, a zsírt égető vendégeknek, Kid, az örök gyerekeknek, Extreme, akik szeretik a kihívást, a Senior, az idősebb korosztálynak és a Tone, akik valami újdonságra vágynak.

Ez az óratípus nagyon hatásos tud lenni a fitnesz szerelmeseinek és azt tanácsolom, legalább egyszer próbáld ki ezt az újdonságot. Csöppenj vissza egy kicsit a gyerekkorba, ugrálj felhőtlenül, miközben megdolgoztatod a testedet.

Posted in News By Oander Admin

Időtálló fém - rozsdamentes acél mozgásfejlesztő eszközökkel szereltük fel  a kertvárosi általános iskola udvarát, az eszközök alatti ütéscsillapítás 100%-ban gumiból készült.

Read More
Posted in News By Oander Admin