Tactic kft sportszergyártó üzem létesítése

                                                              

PESTMEGYE                            

 

 

  1. december 19.

TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Sajtóközlemény

 

TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. sikeres pályázatot nyújtott be a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén (PM_KKVTELEP_2018)” című pályázati felhívásra, mely keretében 99,3 millió ft vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

 

PROJEKT CÍME: Versenyképesség növelése és kapacitásbővítés új sportszergyártó csarnok építésével a Tactic Kft-nél

PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSI HELYE: 2100 Gödöllő, Hrsz: 8071/32

 

Az új sportszergyártó csarnok építésével vállalkozásunk versenyképessége, gyártási kapacitása növekszik. A fejlesztés olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, javítja társaságunk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás hatékonyságát. A projekt hatására társaságunk 5 új munkavállaló foglalkoztatását valósítjuk meg.

 

A tervezett épületben elsősorban gyártási és raktározási területek kerülnek majd kialakításra. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítését tervezzük: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek kapcsán kerül majd hasznosításra. A tervezett épületben gyártó, alapanyag és készárú raktár kerül kialakításra, amely a gyártási kapacitás növelése miatt indokolt. Az önállóan nem támogatható tevékenység keretében 43,17 nm-es területen irodai és szociális funkciót betöltő helyiségek kerülnek kialakításra. A projekt keretében összesen 5 db parkoló kerül kialakításra, illetve megvalósul a működéshez szükséges belső közeledési felületek kiépítése.

 

A projekt kezdésének dátuma: 2019.12.05.

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2020.10.31.

 

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

 

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

 

 

További információ kérhető:

 

Marsenic Viktor

E-mail: viktor.m@tacticsport.hu

 

Ország Botja díjak