Tactic kft sportszergyártó üzem létesítése

Sajtóközlemény

Modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Tactic Kft-nél

 

2022.05.11.

A TACTIC Kft. projektje során infrastrukturális beruházást, eszközbeszerzést, megújuló energia telepítését, nyelvi képzést valósít meg, valamint üzleti felhőszolgáltatást is igénybe vesz. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 49,08 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 98,17 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű eszköz és géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik.

A TACTIC Kft. 1998-ban kezdte működését családi vállalkozásként, mely profilját mai napig őrzi. Fő tevékenységét saját márkás sportszerek gyártása, valamint ezek kis- és nagykereskedelme jelenti. Jelen projekt elsődleges célja a fő tevékenységi kör hatékonyabb és modernebb elvégzése új eszközök, energetikai fejlesztés és modern üzleti megoldások bevezetése segítségével.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.3-21 konstrukció keretében 1 db elektromos homlokvillás targonca, valamint 1 db raklaptároló, soros állványrendszer beszerzésére nyert el támogatást, amelyek segítségével a raktározási és logisztikai feladatok ellátása válik hatékonyabbá. A projekt megvalósítása során beszerzésre kerül egy teherfelvonó berendezés is, amely a két szintes, 8,5 méter magas polcrendszer biztonságos használatát teszi lehetővé.

A projekt további részét képezi még két megvalósítási helyszínen napelemes rendszer telepítése is. A megújuló energia a cég elektromos energia igényét szolgálja, ezzel is csökkentve a költségeket.

Szintén a projekt keretében valósul meg 1 fő részvételével egy angol nyelvi képzés, továbbá a vállalkozás adattárolási és kommunikációs feladatainak hatékonnyá tétele érdekében üzleti felhőszolgáltatást is igénybe vesz a cég.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 49,08 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 98,17 millió Forint értékű beruházása megvalósításához. A fejlesztés eredményeként megvalósul egy modern, magas szintű eszköz és géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik. A beruházás eredményeként a TACTIC Kft. gazdasági stabilitása erősödik, másrészt működése hatékonyabbá tud válni, így a vállalkozás jelenlegi piaci pozíciója is javulni fog. A fejlesztés a cég gödöllői telephelyein valósul meg.

A projektről további információ a https://www.tacticsport.hu/ oldalon olvasható. A beruházás tervezett megvalósítása 2024.03.05-ig tart.

További információ kérhető:

Marsenic Viktor

E-mail: viktor.m@tacticsport.hu

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                                                              

PESTMEGYE                            

 

 

  1. december 19.

TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Sajtóközlemény

 

TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. sikeres pályázatot nyújtott be a „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén (PM_KKVTELEP_2018)” című pályázati felhívásra, mely keretében 99,3 millió ft vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

 

PROJEKT CÍME: Versenyképesség növelése és kapacitásbővítés új sportszergyártó csarnok építésével a Tactic Kft-nél

PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSI HELYE: 2100 Gödöllő, Hrsz: 8071/32

 

Az új sportszergyártó csarnok építésével vállalkozásunk versenyképessége, gyártási kapacitása növekszik. A fejlesztés olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, javítja társaságunk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás hatékonyságát. A projekt hatására társaságunk 5 új munkavállaló foglalkoztatását valósítjuk meg.

 

A tervezett épületben elsősorban gyártási és raktározási területek kerülnek majd kialakításra. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítését tervezzük: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek kapcsán kerül majd hasznosításra. A tervezett épületben gyártó, alapanyag és készárú raktár kerül kialakításra, amely a gyártási kapacitás növelése miatt indokolt. Az önállóan nem támogatható tevékenység keretében 43,17 nm-es területen irodai és szociális funkciót betöltő helyiségek kerülnek kialakításra. A projekt keretében összesen 5 db parkoló kerül kialakításra, illetve megvalósul a működéshez szükséges belső közeledési felületek kiépítése.

 

A projekt kezdésének dátuma: 2019.12.05.

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2020.10.31.

 

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

 

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

 

2021.07.31

 

Projekt összefoglaló

 

 

Támogató neve: Pénzügyminisztérium

Kedvezményezett neve: TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Versenyképesség növelése és kapacitásbővítés új sportszergyártó csarnok építésével a Tactic Kft-nél Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 99,3 MFt.

 

TACTIC Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. sikeres pályázatot valósított meg

 

Fő tevékenységünk a sportszergyártás, melynek rendkívül széles termékkörét hosszú évek során folyamatosan bővítettük különböző sportágak, mozgásfejlesztő eszközök, fitnesz kiegészítők, egészséges életmódot segítő- és masszázstermékek, illetve gyermekjátékok kínálatával. Az új sportszergyártó csarnok építésével vállalkozásunk versenyképessége, gyártási kapacitása növekszik. A fejlesztés olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, javítja társaságunk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás hatékonyságát. A projekt hatására társaságunk 5 új munkavállaló foglalkoztatását valósítja meg.

 

Az épületben elsősorban gyártási és raktározási területek került kialakításra. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítése valósult meg: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek kapcsán kerül majd hasznosításra. Az épületben gyártó, alapanyag és készárú raktár került kialakításra, amely a gyártási kapacitás növelése miatt indokolt.

Az önállóan nem támogatható tevékenység keretében 43,17 nm-es területen irodai és szociális funkciót betöltő helyiséget alakítottunk ki. A projekt keretében összesen 5 db parkolót létesítettünk, illetve megvalósult a működéshez szükséges belső közeledési felületek kiépítése.

 

A projekt befejezésének tervezett időpontja: 2021.07.31.

Megvalósítás helye: 2100 Gödöllő, Hrsz: 8071/32

Támogatási szerződés száma: PM_KKVTELEP_2018/92

 

 

 

 

 

További információ kérhető:

 

Marsenic Viktor

E-mail: viktor.m@tacticsport.hu

 

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu