Vásárolj olcsóbban

Kedves Vásárlónk!

Importőr cég lévén lehetőségünk nyílik a termékek árainak alacsonyan tartására. Üzletpolitikánk fő célja a vásárlók igényeinek magas szintű és gyors kiszolgálása. Az elégedett, rendszeresen visszatérő vásárló cégünknek fontos visszajelzés megfelelő tevékenységünkről. Amennyire számunkra fontos az elégedett vásárlóközönség, tapasztalatunk szerint annyira fontos a vásárlók számára hogy megbízható forrásból vásárolhassák meg a termékeket az otthon kényelméből, ugyanakkora biztonsággal, mintha személyesen vennék át hagyományos vásárláskeretében üzlethelyiségben.

Cégünk 1998-ban alakult, az elmúlt 16 évben a kezdetekben elindított nagykereskedelmi tevékenységet töretlenül folytatva a mai napra neves külföldi márkák kizárólagos képviseletét tudhatjuk magunkénak  a magyar sportszerpiacon.

A 2007-es évben indítottuk el online értékesítési felületünket, melyen büszkén állíthatjuk a mai napig több ezer érdeklődő regisztrált és vásárolt termékeink közül. Weboldalunk az idei évben teljesen megújult. Az oldal kettős szerepet tölt be, portál mivoltát projektjeink, márkaképviseleteink, rendezvényeink publikálására használjuk. Az új weblap elindulásának okán megrendelőinknek minden egyes vásárlás után a vételár 1%-át bónuszként írjuk jóvá, melyet a későbbiekben a vásárlások során levásárolhatnak.

Amit ennél is fontosabbnak tartunk az  a visszatérő vásárlóinknak megküldött hírlevélben ajánlott , programunkba újonnan felkerült vagy akciós termékek bemutatása. Ezen hírlvelet kizárólag az áruházban már rendelést feladott ügyfelek kapják meg, igyekszünk hasznos termékeket kiemelni, a piacon versenyképes árat biztosítva megrendelőinknek. Bízunk benne hogy vásárlóink valóban hasznosnak ítélik meg a számukra összeállított akciós termékcsomagról szóló tájékoztató anyagot!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu