Sportszer Hírek

Fanatic Jump® fitnesz a trambulinon

2018.01.09 10:23

Cégünk, a Tactic Sport együttműködve a Fanatic Jump®, csapatával biztosítja az edzésformának megfelelő speciális olasz Garlando márkájú trambulinokat ehhez az új mozgásformához.

És ami a legjobb, hogy mi magyarok is igazán sajátunknak érezhetjük, hiszen ezt az óratípust egy magyar hölgy fejlesztette ki. Amiről szó van az nem más, mint a Fanatic Jump®, a hölgy pedig Rizmayer Beatrix elismert fitnesz tréner.

Cégünk, a Tactic Sport együttműködve a Fanatic Jump®, csapatával biztosítja az edzésformának megfelelő speciális olasz Garlando márkájú trambulinokat ehhez az új mozgásformához. A termék megrendelhető webáruházunkban, a Fanatic Jump oldalán információkat találsz az edzésről. Az óra lényege, hogy egy kb. 122 cm átmérőjű trambulinon folyamatosan ugrálva különböző erősítő gyakorlatokat végzünk. Ebben a pillanatban a többségnek beugorhatnak régi gyermekkori emlékek, amikor jókat bohóckodtak a trambulinon az óvodában vagy az iskolában. Nos, az alapkoncepciót már Amerikában is felismerték és a mai napig használják, de Beatrix több lehetőséget látva ebben megalkotta a Fanatic Jump®-ot.

Szakmailag egy teljesen jól felépített óratípusról van szó, hiszen az óra alatt történő folyamatos mozgás nagyszerűen égeti a zsírt, a trambulin ruganyos talaja hatásosan növeli az állóképességet, erősíti a stabilizáló mélyizmokat. Azok a vendégek, akik attól tartanak, hogy nem tesz jót a lábízületeknek a sok ugrálás, azok egy cseppet se aggódjanak, inkább próbálják ki. 

Fanatic Jump®-nak több „fajtája” létezik. Van a Basic a kezdőknek, illetve akik az alapokkal szeretnének megismerkedni, a Dance, a táncos lábúaknak, Burning, a zsírt égető vendégeknek, Kid, az örök gyerekeknek, Extreme, akik szeretik a kihívást, a Senior, az idősebb korosztálynak és a Tone, akik valami újdonságra vágynak.

Ez az óratípus nagyon hatásos tud lenni a fitnesz szerelmeseinek és azt tanácsolom, legalább egyszer próbáld ki ezt az újdonságot. Csöppenj vissza egy kicsit a gyerekkorba, ugrálj felhőtlenül, miközben megdolgoztatod a testedet.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu