Sportszer Hírek

Hammer-Finnlo fitness

2018.06.06 11:26

Hammer - Finnlo fitness

A 2010 évtől cégünk  a német Hammer - Finnlo fiteness gépek disztribútoraként lép elő. Tekintse meg kínálatunkat!

HAMMER SPORT FITNESS 

A CÉG TÖRTÉNETE

A 2010 évtől cégünk  a német Hammer - Finnlo fiteness gépek disztribútoraként lép elő. Tekintse meg kínálatunkat!

HAMMER SPORT FITNESS 

A CÉG TÖRTÉNETE

1900
Heinrich Hammer vállalat története egy egyszerű lakhelyváltoztatással kezdődött. A vállalat alapítója Bad Mergentheim-ben élt, s miután Erbach városába költözött, egy fűrészmalom tulajdonos lányát vette feleségül. Ebben az időben alapította vállalkozását is.

1902
A hivatalos Erbach lapban a következő hirdetés jelenik meg február 20-án:

"Tisztelt Ügyfeleim! Miután a fűrészüzemet teljesen átalakítottuk és a munkafolyamatokat újragépesítettük, így bármekkora mennyiségű fa feldolgozását el tudom vállalni, rövid határidővel és a legjobb áron. Biztosíthatom ügyfeleimet, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtom. Heinrich Hammer, fűrészüzem tulajdonos."

A Heinrich Hammer fűrészüzem

1910
Heinrich Hammer nem állt meg a fűrészáru gyártásánál. December 10.-én az ´Erbacher Zeitung´ újság, beszámolt egy ´úttörő´ innovációról, melyet Heinrich Hammer kezdeményezett:

"Holnap, December 18.-án vasárnap 3 óra 45 perckor előadásra kerül sor a Hirschsaal hall-ban az elektromos művek megnyitásáról. Az előadást követően lehetőség nyílik az ügyfelek számára regisztrálni. Kérem, támogassák a vállalatot és minél többen vegyenek részt az előadáson. Szívélyes üdvözlettel: Heinrick Hammer."


"Mr. SchultheiB Schmid az üzleti megbeszélés elnökeként, először is röviden ismertette a fejlesztés indulását és menetét, majd felkérte a helyi lakosokat, hogy támogassák Mr. Hammer-t, azáltal, hogy a vállalat ügyfeleivé válnak. A megbeszélést követően az ügyfeleknek lehetőségük nyílt írásban jelezni szándékukat, melynek eredményeképpen 44 generátorra és több mint, 400 lámpára érkezett megrendelés. Ez a momentum adott alapot a Hammer elektromos művek elindulásához és későbbi működéséhez."

Ezzel egy új korszak vette kezdetét, melyben a vízkerék, mint energiaforrás leáldozóba került. Helyét felváltotta a generátorral felszerelt Lanz locomobile, mely ettől kezdve hatékonyan biztosította az elektromos áramot Erbach közössége számára, mindezt Heinrich Hammer-nek köszönhetően.

 

Korabeli plakátok

1910
A vállalat ebben az évben kezdte meg kézikocsik, szánkók, teniszütők, valamint sílécek gyártását kemény fából. A fa hajlításához forró gőzt alkalmaztak.

 

Laminált teniszütők

1925
A leleményes gyártásnak köszönhetően kezdetét vette a laminált (lemezelt) sílécek és tenisz ütők gyártása.

1931
Megkezdődött az összecsukható kerti bútorok gyártása.

 

Laminált sílécek

1939
A második világháború gátat vetett a technológiai fejlődésnek. A vállalatot a német katonaság szolgálatába állították, gépgyártásában vett részt. 

1945
A második világháború után az Erbach gyártóból, jelentős újításokkal német vezető sí gyártó vált.

1950
Ez az év a vállalat számára hatalmas marketing sikert hozott. A HAMMER által kifejlesztett kiváló technológiát olyan profi teniszezők képviselték, mint a világbajnok Hanne NüBlein és Gottfried von Cramm, akik a legendás "Spezial-Modell" és "Diplomat" ütőkkel játszottak.

1960
Heidi Biebl aranyérmet nyert a Squaw Valley-ben (USA) megrendezett Téli Olimpián, ahol "erbacher Grand Prix" síléceket használt. Számtalan profi síelő, mint Vogler vagy Heckelmiller választotta az erbacher síléceket sikerük eléréséhez. 

A vállalat a világon elsőként állított elő plasztik síléceket, és Howard Head után a másodikként gyártott fémből készült síléceket.

1978
A rövid síléc is az ´Erbach-i´ vállalt találmánya, melyet a Fichtelgebirge hegyekből származó Martin Puchtler síoktatóval közösen fejlesztettek ki.

 

A "CAT" sorozat

1982
´erbacher sí tuning´ a CAT sorozattal gyorsan világhírűvé vált a modern sígyártásban és új mérföldkövet jelentett a modern sí megjelenésében is.

1982
Megszületett a HAMMER SPORT cég, mely ekkor összesen 4 főből állt: az alapító unokája Günter Hammer, felesége Christa Hammer, egy értékesítési menedzser, valamint egy ügyintéző. A vállalat központja New-Ulmban található.

HAMMER SPORT vállalat megkezdte a világhírű MIKASA röplabda forgalmazását Németországban. MIKASA az Olimpiai Játékok, Világ és Európa Bajnokságok hivatalos támogatója.

 

Műanyag súlyzók

1989
HAMMER SPORT Gmbh otthoni fitnesz felszerelése programot fejlesztett ki, HAMMER SPORTmárkanév alatt. Ez a termék program egy intenzív terméktámogatás, valamint számos innovatív ötlet segítségével jöhetett létre, mely a HAMMER SPORT számára megszerezte és biztosította a második helyet a német piacon.

Ebben az évben jelent meg a világ első ´tölthető´ műanyag súlyzója, mellyel a HAMMER SPORTmegtette első lépését a fitnesz szektor felé.

 

Sydne Rome

1989
Az első cardio training eszközök, mint az otthoni edző felszerelések és lépcsőzők (steppers) egészítették ki a termék programot. A jól irányzott marketingnek,  valamint a jól csengő logo szövegnek "fitness with atmosphere" köszönhetően, a HAMMER SPORT márka fogalommá vált a német fitnesz piacon. 

Az aerobik fitnesz trend, melyet Amerikában Jane Fondaindított útjára, Sydne Roma-nak köszönhetően Európában is nagyon népszerűvé vált. A HAMMER SPORT egy speciális súlyzót fejlesztett ki az aerobik fitnesz számára "aerobik súlyzók" névvel, melyet Sydne Rome nagy sikerrel mutatott be.

 

Power meets Intelligence

1990
További termékújítások következtek, többek között a szabadalmaztatott kijelzős komputer, melyet evezőpadokhoz fejlesztettek ki. 

1992
HAMMER SPORT márkát felváltotta a modern megjelenésű HAMMER márkanév.

Bemutatásra került a ´Club-Line - Power meets Intelligence´ sorozat, mely egy modern ezüst/fekete arculattal jelent meg a piacon. Az első osztályú, A típusú ergométer, melyet 1000 DEM alatti kiskereskedelmi áron kínáltak, nagy lelkesedést váltott ki a fitnesz világában.

HAMMER SPORT az ELAN vállalattal közösen fejlesztette ki az úgynevezett ´Woodpecker´ sorozatot, vagyis a fából készült fitnesz eszközöket.

1994
A HAMMER logo a következő szöveggel egészült ki: ´Innovative Fitness Design´, mely demonstrálja a vállalat már jól ismert márkaerejét.

1996
A termékpaletta kiegészült bokszfelszerelésekkel. A teljes termékkínálat több mint 200 különböző terméket foglal magába.

1999
A vállalat TPA minősítés kap.

A vállalat piacra dobja a ´Corner Gym´ sorozatot, mely több mint 60%-os helytakarékosságot jelent, megkönnyítve ezzel, az otthoni edzéseket.

 

HAMMER adminisztrációs és raktár központ

2002
A dinamikus növekedés részeként a HAMMER SPORT AGvállalat átveszi a raktár és adminisztrációs épületeit New-Ulmban, hogy megkönnyítse a közel 600 féle termék raktározását.

2003 
TITANIUM márka sorozat bemutatása. Laptop design a komputeren, SDS 3D nyereg állítási lehetőség, valamint alumínium hi tech pedálok bizonyítják a vállalat kreativitását és innovatív ötleteit.

2004

HAMMER SPORT AG vállalat innovatív díjat nyert a 2004 nyarán rendezésre került speciális sport fair ispon, ahol bemutatták a szabadalmaztatott Nordic futópadot.

 

FINNLO termékek

2005
Ebben az évben került bemutatásra a FINNLO prémium márka, melyet a magas minőségi követelmények, kiváló modern megjelenés mellett a legmodernebb komputer funkciók jellemzik. FINNLO Bio Force otthoni edzőcentrum a TNT ellenállású technológiával valódi mérföldkő a FINNLO történetében. 

Súly nélkül - több ellenállás. Számos magazin, köztük a Gala, Men´s Health, GQ, és így tovább, jelentetett meg cikkeket a vállalat piaci sikereiről és termékeiről.

2009
HAMMER SPORT AG vállalat a Men´s Health top sport és életmód magazinnal együttműködve fejlesztette ki a Men´s Health POWERTOOLS innovatív termékskálát, melyet a legmagasabb minőség és funkcionalitás jellemez.

 

Hammer Boxing logo

2010
Újra piacra dobták a HAMMER BOXINGmárkát. A HAMMER SPORT AG vállalat megújult arculattal mutatta be termékeit a 2010-es ispon.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu