Sportszer Hírek

Innovatív pigpong asztal - Cornilleau asztalitenisz

2016.04.21 10:34

A francia Cornilleau pingpong asztal gyártó cég híres innovatív kezdeményezéseiről. A gyár fejlesztő mérnökei a világbajnok asztaliteniszező Jean Philippe Gatien szakmai tapasztalatát és a szintén francia Michelin cég újdonságait felhasználva jelentetik meg az újabb és újabb innovatív termékeket  , teszik kézzelfoghatóvá a fantasztikus ötleteket. A márka magyarországi képviseletét a TACTIC SPORT látja el.

Néhány a legújabb fejlesztések közül: a gyermek testmagasságához állítható mini pingpong asztal, szembarát szürke asztallap, biztonsági zármechanika az asztallapon, kültéri pingpong ütő, akadálymentes asztal a mozgáskorlátozottak részére, terep gördítő kerék.

Válassza ki ping-pong asztalát a piacvezető márka palettájáról, vásároljon a legkedvezőbb áron a gyártó képviseletétől.

A pingpong asztal   szürke színű asztallappal 2011 slágere!

A szürke felület kíméli a szemet , az M  széria a csillogásmentes szembarát felületre utal.A szürke asztalok eltérő felszereltséggel érhetők el, 300M, 400M, 500M modellszám alatt. A kültéri pingpong ütők nemcsak időjárás állóak, hanem a vékonyabb kültéri felületeken is lehetővé teszik a tökéletes játékélményt , lágyabbá teszik a labdamenetet. A nyári zápor sem árt meg az ütőnek, ha az esetleg a szabadban marad. 

A Sport 500 Mat Top Outdoor a pingpong asztalok Rolls Royce-a. Az asztal szerkezetébe integrált labdatároló és ütőtároló hasznos kiegészítők játék közben, az ütőtároló vízhatlan fedővel is fel van szerelve, tehát akár komplett asztalitenisz felszerelésünket tárolhatjuk  a szabadban, az asztallal együtt. FFTT (Francia asztalitenisz szövetség) ajánlásával. Az asztal súlya 75Kg. A Compact Technológia könnyűvé teszi az asztal tárolhatóságát. Az asztal hálója elegáns módon feszességben és magasságban is állítható. Az asztal szintezővel ellátott , így a lábak a talajegyenlőtlenségeket is kiegyenlíthetik.Az asztalt szépsége, tartóssága és funkcionalitása mellett éveken keresztül használhatjuk, az öregedés legkisebb jeleinek észrevétele nélkül.Ez  a ping pong asztal tökéletesen alkalmas magas szintű játék folytatására családi, baráti, szomszédságbeli összejövetelek alkalmával. A Cornilleau asztalok kiváló minőségűek, akár egész éven át tárolhatóak  a szabadban. Ezt igazolja a gyártó által biztosított 10 év garancia az asztal lapjaira. 

  • DSI: 16 ponton záró biztonsági zárszerkezet, a piacon egyedüláló módon a legmagasabb biztonságot nyújtó technológia. Ha gyermek nyitja le az asztalt és közben elesne, vagy nem bírná el, ennek következtében elengedné a záró gombot, az asztal 45° pozícióban újra záródik, nem eshet rá. Egyenetlen talaj esetén a technológia biztosítja hogy az asztallap ne lötyögjön, dülöngéljen. Az EN-14468-1 szabványoknak megfelelő kialakítás.
  • Ergonómia: Központi kioldó szerkezet mely a véletlen lap leengedést nem teszi lehetővé, csak tudatos mozdulatra old ki az asztallap leengedő mechanika. A kerekek átmérője 150mm duplán szereltek, speciális terep kerekek, melyekkel könnyedén gördíthetjük a kertben az asztalt.
  • Az asztallap ellenáll az ütő odacsapásának is.
  • Garancia: A kültéri asztalok egész éven át tárolhatóak  a szabadban, a vázra 3 év az asztallapra 10 év garancia vonatkozik.
  • MAT TOP: asz asztalok lapja speciálisan tükröződésmentes felületű, más asztalokhoz képest akár 10x kevesebb visszaverődő fény lehetséges.

Cornilleau extra:

  • 60 év szakmai tpasztalat, piacvezető, innovatív márka nyugat-európa piacain.
  • Minden alkatrész Franciaországban készül
  • Min. 10 év alkatrészellátás egyes modellek kifutása után is
  • 25 év versenytapasztalat
  • Know-How levédve : MAT TOP,  DSI, Compact Technológia
Súly:: 59Kg
Asztallap színe:: Szürke
Asztallap anyaga:: 7mm műgyanta alapú asztallap
Merevítő keret:: 60mm fém merevítő keret
Asztal lábai:: 90 x 40mm
Kerekek:: 150mm. átm. gumírozott terep kerekek
Időjárásálló kerekek:: Igen (puha gumi terepkerekek)
Labdatartó:: Igen
Ütőtartó:: Igen
Zárható ütőtartó:: Igen
Háló:: Fix
Magasságban állítható háló:: Igen
Feszességben állítható háló:: Igen
DSI:: Igen
Compact technológia:: Igen
Garancia az asztallapra:: 3 év
Garancia a vázszerkezetre:: 10év
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu