Sportszer Hírek

Minőségi díj I.helyezett TACTIC SPORT az "Ország boltja" megmérettetésben

2011.12.14 16:35

Lezárult az Ország Boltja verseny. A verseny célja volt, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű web shopokat. 

Lezárult az Ország Boltja verseny. A verseny célja volt, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű web shopokat. 


Október 17.-én este az Uránia Filmszínházban adták át az Ország Boltja trófeákat ünnepélyes keretek között egy nagyszabású gálaesten.

A versenyt az Árukereső.hu alapította 2011. évben. Óriási megtiszteltetés érte cégünket, minőségi kategóriában neveztünk és a vásárlók szavazatai alapján a kategória győztesnek járó egyedi üvegszobrot vehettük át a díjátadón sport és fitnesz termékkörben.


Összesen 439 web áruház indult el a megmérettetésen Minőségi és Népszerűségi kategóriákban.
A gálán köszöntötte a versenyt Dr. Szöllősi László a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára és Simon Gábor, a Parlament Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke.
Díszvendégként díjakat adott át Dr. Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
elnöke, Házi Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának
elnöke, valamint Osman Sahbaz, a Török- Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke és számos ismert színész, énekes és közéleti személyiség. A Google, a világ első számú internetes vállalata különdíjat adott át.
A Népszerűségi Díjért 16 termék- és szolgáltatás kategóriában indulhattak a boltok. A Könyv, film kategória győztese a Libri lett, az általános műszaki cikk kategóriában az Extreme Digital vihette el az első díjat, a szolgáltatás kategóriában indulók között a Netpincérre szavaztak a legtöbben. Műszaki cikk termékkörben mindkét minősítő kategória legmagasabb díját a 220 volt web áruház kapta.


Minőségi Díjakat 10 kategóriában adtak át az Árukereső.hu vezetői. Ezeket a díjakat nem csupán a boltok népszerűsége alapján ítélték oda, hanem a verseny időtartama alatt, az induló boltok valós vásárlói kérdőíveket töltöttek ki, melyben a bolt ügyfélszolgálatától kezdve, a kiszállításon át a fizetésig mindent értékelhettek. Ezek összesítése alapján derült ki, hogy melyek a legjobb minőségű web áruházak.

Idén a legjobb minőségű  web áruház díjat a  Sport és fitnesz termékkategóriában cégünk  a Tactic Sport  Nagykereskedelmi és Sportszergyártó kft. vehette át. Köszönjük vásárlóink aktív részvételét a szavazásban és örömünkre szolgál , hogy elégedettek voltak úgy termékeinkkel mint szolgáltatásainkkal.

A Minőségi díjért meghirdetett verseny kritérium rendszere:" A szavazásban csak valódi vásárlók vehetnek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelhetik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét. E kérdőívek összesítése alapján ítéljük oda a díjat termékkategóriánként. Az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjában részt vevő boltok automatikusan, részt vesznek ebben a verseny kategóriában" - Árukereső.hu


Ritkán sorakozik fel egy gazdasági ágazat szereplőinek csaknem fele egy megmérettetés
mögé. A díj súlyát jól mutatja ugyanis, hogy az Ország Boltja esetében a kb. 1000 aktív,
professzionális magyarországi web áruház közel fele beszállt a versenybe.
A díjátadón Dr. Szöllősi László a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős
helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának
elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlődését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult. Rácz István, az Ország Boltját szervező Árukereső.hu marketing igazgatója köszöntőjében a hihetetlenül gyorsan fejlődő, és egyre sikeresebb magyar e-kereskedelem ünnepének nevezte az estét. „Az Árukereső.hu, mint a piacvezető ár összehasonlító oldal hisz a magyar internetes kereskedelem további dinamikus növekedésében.
Most azokat az áruházakat és felelős vezetőiket ünnepeljük, akiknek sikerült kivívni a legfontosabb szereplő, a vásárló bizalmát.”
Az eseményen házigazdája Ördög Nóri volt, fellépett Erdőhegyi Brigitta, Felméri Péter, Hajdu Steve és Magyar Attila. A gálán részt vett Király Viktor, SP, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Kóbor , János, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Orosz Barbara, Ungár Anikó és Rúzsa Magdi is.

Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették  a nyílt megmérettetést és vásárlóinknak az interaktív közreműködést

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu