Sportszer Hírek

Mennyire biztonságosak a termékek, mi az írásos garancia erre?

2015.09.02 20:28

Az eszközök jelentős részben fából készülnek, fontos ez, hiszen a fa a rideg fémekkel ellentétben természetességet áraszt, játszótéri, természetközeli területeken fontos szempontnak tekinthető.

Termékeink Németországban készülnek. A Neospiel gyár több mint harminc éve működik, jelenléte Németországban, Angliában, Ausztriában, Franciaországban, Spanyolországban, Máltán és Magyarországon domináns. Cégünk  a Tactic Sport mint számos más elismert Eu gyártó magyarországi képviselete a játszótéri eszközök piacán is megbízható partnert keresett. A többévi együttműködés eredményeként bebizonyosodott számunkra hogy jól választottunk mikor a precíz, rugalmas gyártóval kötöttünk kizárólagossági szerződést.

 

Az eszközök jelentős részben fából készülnek, fontos ez, hiszen a fa a rideg fémekkel ellentétben természetességet áraszt, játszótéri, természetközeli területeken fontos szempontnak tekinthető. Elmondható hogy az eszközök gyermekek által tapogatható részei többnyire finomramunkált faanyagból készülnek. A minőség mindenekelőtti szemelőtt tartása azonban óhatatlanul megköveteli a fém és a kompozit anyagok használatát is. Minden játszótéri eszközünk galvanizált acél sarukkal kapcsolódik a talajhoz, így a fa nem kerül kapcsolatba a nedves altalajjal. A nap szívó hatásainak kitett területek mint a tető, a korlátok HDPE nagyszilárdásgú polimerből készülnek, melyek színüket a nap fakító hatására sem eresztik, további előnyük hogy nem gyúlékonyak.

 

A játszótéri eszközökre egységesen 5 év garanciát vállalunk, mely garancia kiterjeszthető amennyiben cégünkkel karbantartási szerződést köt az adott fenntartó szervezet.

 

Eszközeink  a TÜV Rheinland tanúsító szervezet által bevizsgáltak, minden forgalomba hozott termékünk rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal. Kínálatunkban megtalálható eszközök mindegyike EN-1176 szabványnak megfelelő, azaz köztéri felhasználásra hitelesített.

 

Kiemelkedően fontos a hitelesítő tanúsítványok megkövetelése minden eszköz beszerzésekor, hiszen az üzemeltető ilymódon biztosíthatja be magát atekintetben hogy az érvényes jogszabályoknak megfelelő eszközt telepíttetett.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu