Sportszer Hírek

Miért pont a Neospiel játszótéri termékeket válasszam?

2016.07.07 16:05

5 év garancia a telepített eszközökre nem kis idő, mi ennyit vállalunk a teljes hibamentesség jegyében.

Miért pont a Neospiel termékeket válasszam?

A Neospiel játszóterek Európa szerte megtalálhatóak a városokban. A termékek gyártása Németországban folyik, innen kerülnek az EU játszótereire. A nemzetközi cég ISO 9001 minőség biztosítási rendszerben dolgozik, így garantált a termékek teljeskörű minőségi ellenőrzése.

Cégünk  a Tactic Sport a magyarországi értékesítést végzi kizárólagos formában, így a termékek közvetlenül  a gyártói kapcsolatból kerül értékesítésre, viszontforgalmazó partnerek közbeiktatása nélkül. Örömünkre szolgál hogy a 2009 év közepétőla gyártó vállalat olyan mértékű bizaslmát élvezzük hogy az addig viszontforgalmazó partnereken keresztül az országba érkező termékeket közvetlen  a gyárból, a magyar piacra kizárólagosan szállíthatjuk. 

Minőség:

A minőséget mint meghatározó szempontot taglaljuk kissé bővebben. Az eszközök minden MSZ EN-1176 előírásnak megfelelnek, tehát köztéri felhasználásra alkalmasak. A játszóterek játékai döntő többségben fenyő alapanyagból készülnek, különleges igény esetén más fából is legyártásra kerülhetnek. A Kapcsolódó elemek rozsdamentes acélból, a kapaszkodók, fogantyúk szintúgy ebből  a nemes anyagból készülnek. Minden eszköz galvanizált acél sarukkal kapcsolódik az altalajhoz, a fa nem kerül közvetlen érintkezésbe a nedves földdel. A kialakítás meghosszabbítja az eszközök élettartamát.

Impregnálószerek, fa tartósító védelme:

A játékok felülete nem lazúr alapú (a nap fárasztó hatására lepattogzásra hajlamos ) anyaggal védett, ellenben magasnyomású kamrában az impregnálószer a fa anyagába préseléssel kerül, tehát nem felületi védelemrő beszélhetünk. Az így kialakított védőréteg elérheti  az 5mm vastagságot. A technológia előnye mindenféleképpen hogy a védelmet szolgáltató, rovaroktól, fát károsít élősködőktől védő szer a megmunkálás során kialakított furatokba, vályatokba is behatol. A fa anyaga külsőleg nem különbözik a kezeletlen fáétól, tapintásra ugyanazt a természetes érzést kapjuk mint a frissen megmunkált fa termékek esetében. Az egyetlen különbség a fa megváltozott színében rejlik. A szín egy árnyalattal sötétebb lesz, többnyire barná- sárgás beütést kap.

A hatékony technológia előnye, hogy a telepítést követően nem szükséges az eszközök utókezelése ameddig azok használatban vannak. Amennyiben évek múltán a felület esztétikailag elkerülhetetlen módon megkopik, egy egyszerű átfestést követően ismételten vadonat újnak hatnak a játékok, ugyanis előtte felületi kezelést nem alkalmaztunk. Az utólagos lazúros kezelés pusztán esztétikai jelentőségű, az eredetileg alkalmazott impregnálószer továbbra is védelmet nyújt a fa mélységében is.

Az eszközök telepítése:

A játszótéri eszközök telepítése egyes esetekben magánúton is elvégezhető, ez abból fakad hogy a kis házak, egyszerűbb felépítmények szerelve érkeznek a gyártósorról. Ezeket csupán helyükre kell helyezni. A hinták, tornyok, csúszdás felépítmények telepítése szakértelmet igényel, ezeket cégünk szakszerűen 5 év garanciával telepíti.

Fő érvek melyek a márka termékei mellett szólnak:

 

A fentebb említett minőségi - megbizhatósági érvek mellett az országunkban széles körben fellelhető eszközök önmagukért szólnak, ezek hosszú évek múltán is megnyerő külsővel várják  a játszani vágyó gyermekeket. 5 év garancia a telepített eszközökre nem kis idő, mi ennyit vállalunk a teljes hibamentesség jegyében. Cégünk természetesen vállalja a játszóterek éves felül vizsgálását is, mely a főbb elemek tekintetében kötelező érvényű. A hinták láncai, a csúszdák lapjai, a rugós játékok tartórugói havi szintű felülvizsgálást igényelnek, de ez a fenntartó intézmény belső hatáskörében könnyen elvégezhető rutin feladat. A játszótéri eszközök mindegyikéhez alkatrész utánpótlást biztosítunk az átadástól számított 10 évben!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu