Sportszer Hírek

Simontornya " Cheops Piramis" játszótér bővítés

2018.05.08 08:10

Óriási kötélháló gúlával bővült a simontornyai központi játszótér! Összefogással készült el a ját szótér vadonat új része.

Simontornya várs önkormányzata a központi játszótér bővítése mellett döntött, a gyermekek szavazatai alapján egy kötélháló gúla építése mellett döntöttek. Kínálatunkban ennek  a kritériumnak megfelelvén  a Cheops termékcsalád egyes modelljeit ajánlottuk a beruházónak.  A gyermekek kívánságát szem előtt tartva a városvezetés költséges eszköz beszerzése mellett tette le a voksát, az ehhez hiányzó anyagi fedezet egy részét a Paksi Atomerőmű, másik részét egy helyben megrednezett jótékonysági koncertből befolyt összegek fedezték.

A köztéri játszótér bővítéséhez jókora terület lehatárolása szükségeltetett, a beépített Cheops Midi eszköz átmérője 8,00m, míg esési tere 11,00m átmérőjű.  magassága 4,00m.

 

A játszótér telepítés a mobil kialakításnak köszönhetően 2 munkanap alatt lezajlott. Az alaptestek az előre kiásott gödörbe kerülnek elhelyezésre, ezek rögzítése a visszahelyezett földdel, majd az arra kerülő homok ütéscsillapító talajjal történik. A hagyományos beépítési módot követve betonba kerül leerősítésre a központi alaptest, illetve a kerület mentén elhelyezésre kerülő alaptestek.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu