Sportszer Hírek

Trambulinozz a szórakozás öröméért

2018.10.19 10:42

Mit szeretnek  a gyerekek? Minden olyan szórakozási lehetőséget amit társaságban űzhetnek kis barátaikkal. Számtalan sport és játék van ami erre alkalmas lehet, jelen cikkünkben egyet emelünk ki, amely szerintünk különösen szórakoztató, ez pedig a trambulin. 

Trambulinozz a szórakozás öröméért:

 

Miért alkalmas a trambulin  a gyerekek figyelmének hosszútávú lekötésére? Elsősorban azért mert ugrálni mindenki szeret. Másodsorban pedig azért, mert a nagy trambulinok védőhálóval felszerelt kialakításának köszönhetően mindezt biztonságos keretek között tehetik meg, nem félnek ugrálni ha tudják hogy bármekkorát ugranak, nem történhet semmi baj. Mivel ebben az eszközben a ki ugrik magasabbra, vagy ki tud többet ugrálni adott idő alatt, netán a ki tud jobb trükköket bemutatni a többiek előtt versenyszellem maradéktalanul érvényesül, máris egy élvezetes, a figyelmüket maradéktalanul lekötő eszközről beszélünk.

Ezek az eszközök különböző méretekben érhetőek el, kezdve a kisméretű szobai verziótól, a 2-3m átmérőjű standard udvari kiviteleken át egészen a 4-5m átmérőjű óriástrambulinokig. Minél nagyobb az átmérő, annál szórakoztatóbb az ugrálás. Az átmérő kiválasztásánál a kert adta lehetőségeket muszáj figyelembe venni, de bizton állíthatjuk hogy jelen esetben  a nagyobb szórakoztatóbb.

Soroljunk fel néhány előnyt szülői szemmel is:

A trambulinban a gyerekek jellemzően 30-60perc időt töltenek el egy alkalommal, ami kifárasztja őket, könnyű fizikai megterhelének is tekinthetjük ezen az eszközön való gyakorlatozást, ami egy könnyed 30-50 perc hosszú sétának megfelelő kalóriát éget el, feltételezve hogy az ugrálás öröméért játszunk  a trambulinban. Ha intenzíven helyben futást gyakorlunk  a trmabulinban akkor máris 700-800 kalóriát éget el  a lurkó egy óra leforgása alatt, ami egy intenzív fociedzéssel egyenértékű.

Amíg a kertben ugrándozik  a gyerek addig sem  a számítógép előtt görnyed, nem  a tv-t nézi, a friss levegőn van, és akár a barátai társaságában szórakozhat.

A szülői visszajelzések alapján ez az egyik legkedveltebb szórakoztató eszköz a gyerkőcök körében, úgy látjuk hogy érdemes erre a szórakoztató játékra áldozni.

Tekintsd meg legnépszerűbb trambulinunkat:

Capetan Selector Lime 305cm átmérőjű trambulin

Capetan selector lime trambulin

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu