Sportszer Hírek

TUDATOS ALAKFORMÁLÁS 0-99 ÉVES KORIG

2016.05.18 16:50

Intelligens , egyénre szabott gyakorlatok, tudatos alakformálás 0-99 éves korig Bokor Zsuzska pilates mestertanár mottója. A TACTIC SPORT elkötelezett híve a pilates módszernek ezért számtalan kiegészítővel és eszközzel találkozhat választékunkban. Szeretnénk megismertetni és megkedveltetni Önökkel ezt a test és tudat összhangjára épülő mozgásformát, ezért megosztjuk Önökkel a szakember  pilatesről alkotott véleményét.

Pilatesről mindenkinek!

Kedves Érdeklődők!

Örülök, hogy  megoszthatom Veletek a Pilates-módszerrel kapcsolatban szerzett tapasztalataimat és válaszolhatok felmerülő kérdéseitekre!

Tapasztalataim szerint Magyarországon elég kevesen tudják, hogy a pilates-módszer valójában mit is takar. Különböző fitnesz termekben már egyre több helyen találkozhatunk Pilates órákkal melyek csak csoportban, talajon vagyis matracon végezhetőek. Ha egy számunkra szimpatikus oktatót fogunk ki, még talán tetszik is ez az új, napjainkban divatos mozgásforma.
De vajon a Pilates 'csak' ennyi? Hollywood vezető sztárjai, ahogy az újságok írják, valóban ettől néznek ki úgy, ahogy mi is ki szeretnénk nézni? Ezért olyan népszerű ez a gerinc és ízületi kímélő mozgás a panaszokkal küzdő, de aktív mozgásra vágyók körében?  

Számomra még az Egyesült Államokbeli tartózkodásom alatt, aktív balerinaként bizonyosodott be, mennyire segít az addig gyakori sérüléseim elkerülésében.

A pilates-technika része lett napjaimnak, és a  speciális gépek napi használatának hatása hamar meggyőzött arról, hogy a módszerrel komolyabban kezdjek el foglalkozni. New Yorkban, Torontóban, Detroitban folytatva oktatói képzésemet,hét év gyakorlat után STOTT mester-tanári diplomát szereztem. Már csak a pilates-szel foglalkozom, és a Vendégek mellett nemzetközileg elismert oktatóképzést is vezetek hazánkban , mint STOTT Pilates Mestertanár.

Örömmel tapasztalom, hogy a pilates a  BALANCE STÚDIÓ Vendégeinek is pozitív változást hozott az életében. Sokuknak már életformájává vált, egyénre szabott pilates óráinkra heti rendszerességgel járnak.
Tudatosabban mozognak, szépen tartják magukat, helyesen lélegeznek, izomzatuk esztétikusan kidolgozottabb, az órákon létrejön bennük a TESTI-LELKI ÖSSZHANG -hiszen ez a lényege a pilates-módszernek. Barátaik, családtagjaik szerint is sokkal jobban néznek ki, némelyikük akár hollywoodi sztár is lehetne!

2006 januárjáról indult a  nemzetközi diplomát adó STOTT pilates oktató képzés az általam vezetett Pilates BALANCE STÚDIÓ-ban, mely azóta országos hálózattá bővűlt tanítványaink közreműködésével, sőt már Erdélyben is képviseltetjük a minőségi pilatest!

Készséggel válaszolok a pilates-módszerrel, illetve a képzéssel kapcsolatos

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu