Sportszer Hírek

TACTIC COLOR márka termékcsaládunk - óvodai fektető ágyaival derüs a nap az oviban

2017.04.19 15:43

Az új típusú fektetők a mindennapi használatban egy gyorsan és könnyen kezelhető eszközt biztosítanak az óvodáknak.A Tactic Color szellőző felületű műanyag ágy kialakításánál a másik fő szempont, hogy biztonságos. Az ágy barátságos pasztell színű, könnyű és egymásba rakva kis helyen tárolható, az egész rakat könnyedén eltolható. 

 Vajon melyikünk ne emlékezne az óvodai délutáni pihenőre, az ágyakra az ágyrakodásra, netán az odacsípett ujj balesetekre. Mindannyian ezekre az ágyakra asszociálunk, mikor meghalljuk az óvodai fektető ágy kifejezést. Ezek az ágyak mára már teljesen elavultak nem csak kényelmetlenek, rozsdásak is itt ott és könnyen megeshet, hogy balesetveszélyessé is váltak több generáció alatt. Melyik óvónő tudja ezeket az ágyakat könnyedén cipelni, rakodni, rengeteg helyet foglalnak, esetleg szétcsúszik a rakás. Nem is beszélve arról milyen körülményes őket tisztítani.

 
Az új típusú Óvodai fektetőket úgy tervezik, hogy a mindennapi használatban egy  esztétikus, gyorsan és könnyen kezelhető eszköze legyen az óvodáknak. A másik irányelv , hogy ne legyen balesetveszélyes, ne legyen benne szúró vágó illetve mozgó alkatrész. Az ágyak lehetnek színesek, így akár csoportonként is el lehet különíteni őket, ha a gyermekek személyre szabottan használják az ágyakat. A TACTIC SPORT kínálatában megtalálható egy úgynevezett plexi óvodai jel tartó, mely az ágy oldalára csíptetve mutatja, hogy melyik ágyon melyik gyermek szokott aludni. Az új típusú fektető ágyaink a következő innovációt ötvözik magukban.
A Tactic Color ágyak súlya maximálisan 3,3- 3,5 kg, ez tehermentesíti az óvónőket, a gyermekek is vidáman segédkeznek az ágyak pakolásánál. Az ágyak rakásozhatóak így kevesebb helyet foglalnak, az ágy lábai kiegészíthetőek kerekekkel így könnyítve a mozgatásukat. Optimálisan 20-25db ágy egy rakás. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően sokkal de sokkal megkönnyíti az óvoda, bölcsőde mindennapjait. Gördítő kerekekkel könnyedén tolhatjuk az ágyrakást, így időt és energiát spórolunk meg. A speciális kialakításnak köszönhetően, minden ágylábba és lábhosszabbító tartozékba beilleszthető a kerék.
A fektető ágy magasságának emeléséhez színeknek megfelelő lábhosszabbító rendelhető, mellyel a 12cm ágymagasságot 25cm re emelhetjük, ha azt szükségesnek ítélik meg.
 
A Tactic Color ágy fekvőfelülete légáteresztő és tépőzárasan rögül az ágyra ,ennek a fejlesztésnek közvetlen előnye, hogy az ágyak gyorsan tisztíthatóak, akár a csap alatt is lemosható a felület és fertőtleníthető valamint sérülés esetén gyorsan cserélhető. 
Az ergonomikusan kialakított fekvőfelület, alvás közben egészséges helyzetben tartja gyermekeink gerincoszlopát, így növeli komfortérzetüket, és segít megelőzni a gerincferdülés kialakulását. 
Az ágy megfelel az Európai Unió szigorú szabványrendszerének, így a minden Tactic Color Fektető ágy tűz és láng biztos. Ez azt jelenti, hogy semmilyen körülmény között nem kaphatnak lángra használat közben, tűz esetén hosszú időn át ellenállnak a tűz okozta sérüléseknek.
 
Tactic Color fektető ágyainkhoz, rendelhető  vidám mintás lepedőgarnitúra .A lepedők gumírozott szélekkel vannak ellátva így elmozdulás mentesen, illeszkednek a fektető ágyra.Kedvező árban biztosítjuk a kevertszálas könnyen kezelhető lepedőket, nem kell a házilagos varratással bajlódniuk a szülőknek.
 
Tactic Color ágyaink különböző méretben és színben érhetőek el igény szerint.
 
Elérhető standard ágy színeink: 
Kék, Piros, Zöld, Citromsárga,
magasított ágy kék színben rendelhető
  

Óvodai fektető ágyaink készletről azonnali szállítással megvásárolhatóak! 

INTÉZMÉNYI MEGRENDELÉSNÉL, MINDÍG KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu