Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben - gimnasztika

Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben - gimnasztika labda

3 490 Ft
Cikkszám
MAT-280
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
3 490 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben: A gimnasztika labdák fitness edzésre, aerobikhoz és terápiás gyakorlatokhoz egyaránt remekül használható eszközök. A labdán ülés, rugózás, egyensúlyozás   az izommunka révén hozzájárul a gerincoszlop védelméhez, mivel a fit-ball torna erősíti a comb , a fenék és a törzs izomzatát.  Fontos a megfelelő labdaméret kiválasztása, mely a  testmagasságtól függően történik . Alapvető követelmény, hogy a labdára ülve a térd legalább derékszöget zárjon be a combokkal, de akár 120 fokot is elérhet az ülés szöge. A Classic 65 cm-es labda a gyártó ajánlása szerint 170 - 184 cm testmagasság között ajánlható, anyaga nagyon ruganyos, ezért kitünő tornaeszköz.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben - gimnasztika labda Termékleírása

Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben:

 

Olaszországban gyártott termék CE irányelvek szerinti termék Latex mentes termék Káros észterektől mentes termék (Phtalate free)

 

gimnasztika labdák fitness edzésre, aerobikhoz és terápiás gyakorlatokhoz egyaránt remekül használható eszközök. A labdán ülés, rugózás, egyensúlyozás   az izommunka révén hozzájárul a gerincoszlop védelméhez, mivel a fit-ball torna erősíti a comb , a fenék és a törzs izomzatát.  Fontos a megfelelő labdaméret kiválasztása, mely a  testmagasságtól függően történik . Alapvető követelmény, hogy a labdára ülve a térd legalább derékszöget zárjon be a combokkal, de akár 120 fokot is elérhet az ülés szöge. A Classic 65 cm-es labda a gyártó ajánlása szerint 170 - 184 cm testmagasság között ajánlható, anyaga nagyon ruganyos, ezért kitünő tornaeszköz.

 

 

A termék 300 kilogram dinamikus terhelésre van kalibrálva. A gyártó max 120Kg testsúlyú felhasználóknak ajánlja a termék használatát, ez a súlyterhelés felett a  gimnasztika labda fiziológiai tulajdonságai nem használhatóak ki teljes mértékben, azonban ez nem befolyásolja a tényt hogy a labda 300Kg terhelésig használható.

Klasszikus gimnasztikalabda, mely az otthoni-vagy gyógytorna tökéletes eszköze.

100%-ban természetes úton lebomló termék

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Capetan
EAN kód
5999560812800
Cikkszám
MAT-280
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
5 kg/db

Vélemények
Capetan® Classic 65cm átm. gimnasztikai labda ezüst színben - gimnasztika labda

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu