Capetan® Garden Jump Premium W lábakkal szerelt kül/beltéri horganyzott vázú 140cm átmérőjű gyermek trambulin védőhálóval

Ár

Normál ár: 33 990 Ft

Special Price 31990 HUF 31 990 Ft

Cikksz: ADE-320
Nincs készleten Kiszállítás: 3-4 hét
+ -

31 990 Ft 33 990 Ft

Az ár az Áfát tartalmazza!

Nem csak webáruház!

Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Termékleírás

Capetan® Garden Jump Premium W lábakkal szerelt kül/beltéri horganyzott vázú 140cm átmérőjű trambulin egyszerűen leszerelhető védőhálóval:

A trambulin hálótartó szerkezete egyszerűen néhány csavarral rögzíthető a trambulin lábakhoz, ezért könnyen ki be vihető a lakásba a leszerelt hálóval, vagy akár anélkül is használható sima 140 cm átmérőjű trambulinként.

Premium kivitelű PVC-vel fedett rugóvédő szivacsozás alul felül! A trambulin fém rugókkal szerelt, lábai és váza horganyzottak. A 140cm méretkategóriában a W kertben is stabil láb ritka kialakítás. A trambulin bejárata széles tépőzárral zárható. A trambulin ugrálófelületének magassága a talajtól 30cm, a védőháló magassága a trambulin ugrálófelületétől 158cm.

A trambulin maximális ajánlott terhelhetősége 55Kg. A 36db rugó elbír magasabb tömegű terhet is, de a 140cm átmérő (tiszta ugrálófelület: 100cm) okozta szűk hely teenager gyermekeknek és felnőtt személyeknek túlzottan szűkös,  az ugrálás nem végezhető kényelmesen.

A védőháló tartó oszlopok két részből állnak mint minden trambulin esetében, azonban ezen oszlopok rugós biztosítóval egymásba vannak erősítve, ezzel biztosítva hogy nem tudnak egymásból kiugrani, elmozdulni.

Értékelés

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?

Vásárlói értékelések erről a termékről

    Kérdések és válaszok