Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda (vízen úszó)

Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda (vízen úszó)

11 220 Ft
Cikkszám
MAT-256
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
11 220 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda: Kiváló minőséggel bíró súlyzós labda. A medicin labda felülete új mintával ellátott, mely barázdáival jobban tapad a kézhez mint ahagyományos medicin labdák. A labda felülete tapasztalatunk szerint a forgalomban levő labdákhoz képest gumírozottabb kivitelű, ez a használhatóság szempontjából előnyös tulajdonság. A medicinlabda keménysége tűszelep segytségével állítható. A labda felülete könnyen tisztítható, használatát stúdiókba is ajánljuk. kiválóan alkalmazható crossfit és gimnasztikai gyakorlatok során. A medicin labdával végzett gyakorlatok javítják  a kondíciót, javítja erőnlétünket, emellett kiválóan szálkásít. A medicin labda az erőnléti kondicionáló és funkcionális tréningek alap eszköze, a funkcionális törzsizomzat  a kar-, váll-, hátizmok jól fejleszthetők. a medicinnnel végzett dobásokkal.

A medicin labda levegőtöltettel rendelkezik így a víz felszínén kiválóan fennmarad, a labda 50%-a súllyed be a vízbe.

 


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda (vízen úszó) Termékleírása

Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda (vízen úszó):

 

Kiváló minőséggel bíró súlyzós labda. A medicin labda felülete új mintával ellátott, mely barázdáival jobban tapad a kézhez mint ahagyományos medicin labdák. A labda felülete tapasztalatunk szerint a forgalomban levő labdákhoz képest gumírozottabb kivitelű, ez a használhatóság szempontjából előnyös tulajdonság. A medicin labda levegőtöltettel rendelkezik így a víz felszínén kiválóan fennmarad, a labda 50%-a súllyed be a vízbe.

A medicinlabda keménysége tűszelep segytségével állítható. A labda felülete könnyen tisztítható, használatát stúdiókba is ajánljuk. kiválóan alkalmazható crossfit és gimnasztikai gyakorlatok során. A medicin labdával végzett gyakorlatok javítják  a kondíciót, javítja erőnlétünket, emellett kiválóan szálkásít. A medicin labda az erőnléti kondicionáló és funkcionális tréningek alap eszköze, a funkcionális törzsizomzat  a kar-, váll-, hátizmok jól fejleszthetők. a medicinnnel végzett dobásokkal.

 

  • Ajánljuk: Otthonra, Stúdiókba, Terápiákra, Rehabilitációkra, Mozgásközpontokba
  • Mérete: 21 cm
  • Súlya: 3 kg
  • Színe: szürke-fekete
  • A medicin labda levegőtöltettel rendelkezik így a víz felszínén kiválóan fennmarad, a labda 50%-a súllyed be a vízbe.

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Capetan
EAN kód
5999560812565
Cikkszám
MAT-256
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Capetan® Professional Line 3Kg pattanós gumi medicinlabda (vízen úszó)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak