Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ

Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell

15 120 Ft
Cikkszám
BV-5711SBHU
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
15 120 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A labda a Magyar Röplabda Szövetség és az MOB utánpótlásprogram logójával ellátott nemzeti színben készülő labda, kizárólag  a magyar piacra készülő egyedi utánpótlás sport  hivatalos labda.  Újdonság az új csavart felület kialakítású modell , megújult anyagú nemzeti színű iskolai edző labda. A MOB utánpótlásprogram szakemberei és az MRSZ ajánlásával, minősítet hivatalos iskolai edzőlabda.

A labda technikai paraméterei a hivatalos előírásoknak felelnek meg a súly és a körfogat tekintetében is, mérete 5-ös. A labda felület könnyített szintetikus  bázisú bőr, butil kaucsuk belsővel. Tapintása különleges a habosított szerkezetnek megfelelően.

 


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell Termékleírása
GALA SCHOOL  BV-5711 SBHU a School labda megújult csavart paneles változata , új puha tapintású anyagból készül,  a Magyar Röplabda Szövetség és a MOB szakemberei által iskolai edzőlabdának ajánlott, a nemzeti sportprogramokba kiválasztott röplabda.
A GALA SCHOOL extra puha  iskolai edző labda, mellyel a röplabdasportág megkedveltetését tűzték ki célul a Magyar Röplabda Szövetség szakemberei amikor kiválasztották ezt a modellt.. A labda technikai paraméterei a hivatalos előírásoknak felelnek meg a súly  és a körfogat tekintetében is, mérete 5-ös.
körfogat: 650-670 mm, súlya 260-280 gr.

A labda felület könnyített szintetikus  bázisú bőr, butil kaucsuk belsővel. Tapintása különleges a habosított puha szerkezet révén, színe a GALA cég által speciálisan a Magyar Röplabda Szövetség kérésére gyártott nemzeti színű klasszikus piros-fehér-zöld labda. Beltéri használatra tervezett nedvességnek kevésbé ellenálló felület.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Gala
EAN kód
8590001108925
Cikkszám
BV-5711SBHU
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
1 kg/db

Vélemények
Gala School H színes nemzeti színű röplabda MOB és MRSZ ajánlásával új modell

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu