" async>
Garlando Duetto kétszemélyes érmevizsgálós csocsóasztal

Garlando Duetto kétszemélyes érmevizsgálós csocsóasztal

(1 értékelés)
393 990 Ft
Cikkszám
GL-90000
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
393 990 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

2 személy számára, Különlegesség, Élvezetes játék, Hamutál beépítve, 10 év garancia. A csocsóasztalok legkisebb belépőmodellje. asztalifocik között ritkaságszámba menő élményt nyújtó gyors játék.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Garlando Duetto kétszemélyes érmevizsgálós csocsóasztal Termékleírása

Garlando Duetto kétszemélyes érmevizsgálós csocsóasztal :

 

Professzionális aszalifoci két személy részére

Az asztalifoci csak méreteiben kisebb  a hagyományos kiviteleknél, minden további tulajdonságában megegyezik azokkal. Speciális méretbeli adottság olyan helyekre, ahol a helyszűke ellenére az asztalifocit mégis elengedhetetlen kelléknek tartják.

A játék nagyon gyorssá intenzívvé válik  a rövid asztalhossz miatt,  a játékosok állandó jelleggel támadó-védekező pozícióban vannak. Olyan fontos tulajdonságokban mint a golyóscsapágyas rudazat, vagy a holttérmentesített játéktér ugyanolyan kialakításban és minőségben szerepelnek ezen kis asztal repertoárjában is mint standard méretű társainál. Az asztal robosztus kivitele alkalmassá teszi azt hogy kibírja a felfokozott legintenzívebb játékhelyzeteket is.

Az asztaltest 30mm vastag tétegelt fenyőből készül, melyet plasztikus laminált réteggel vonnak be. Az asztal lábai keményfából készülnek, mosásálló festékkel kezelve.

A rudazat hidegen hengerelt (25NC6) 16x2,3mm átmérőjű, magas hajlítószilárdságú (R= 100 Kg x mm2) és 15mikron vastagságú chrom bevonattal rendelkező acél.

A bábuk egyszínűek alapkiszerelésben, igény esetén rendelhető három színű élethű bábukészlet, emellett a biztonságra törekvő játékosok teleszkópos rudazattal is választhatják az asztalt.

A játéktér laminált felületű, az asztalhoz hamutálak tartoznak, melyek ürítése kiemeléssel végezhető.

Érmevizsgáló rendszer bármilyen pénz vagy standard érméhez optimalizálható, kiiktatható.

Az asztal minden egyes alkatrészét tekintve ragasztó felhasználása nélkül készül, ezzel könnyebbé téve az egyes alkatrészek cseréjét.

 

 

 
 
Az asztaltest magas minőségű rétegelt fenyőből készül, felülete plasztikus laminált anyaggal van bevonva. Az anyag kiváló szilárdsági tulajdonságáért a 3cm vastagság felelős. Az asztal színei: felső része mély szürke, az asztal alsó része világosabb szürke színezetű, fémes hatást biztosítva.
 
 
Az asztal szerkezeti elemeit fém lapokkal erősítik egymáshoz. Enek előnye hogy az asztal bármelyik alkatrésze könnyen cserélhető. Ragasztás esetén ez nem lene megvalósítható.
 
 
A döntött lábak keményfából készülnek. Az érmevizsgálós asztalora jelemző durva felülettel rendelkeznek, mely ellenálló, nedves szivaccsal mosható. A lábak vastagsága impozáns 5 cm. A talapzaton nagyon stabilan áll az asztal.
 
 
A roppanásálló rudazatok magas hajlítóigénybevételeknek is ellenállnak. Átmérőjük 16mm, hidegen hengerelt acél felületük korrózióálló chrom bevonatú. A rudazatot a meghajlástól a 2,2mm falvastagság óvja,hosszú időn keresztül képesek tökéletesen egyenes alakjuk megtartására. Igény szerint az asztal választható átmenő ill. teleszkópos rudazattal is.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek  a rudak ugyanazokal  a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán  a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén .
 
 
A teleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat  a gyermekek arcát, szemét védi  a sérüléstől.
 
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros.
 
 
Altenatívaként a gyár felkínálja három színű játékosok beszerzését is, melyek élethű emberutánzatok, arcuk, hajuk, kék-piros mezük, és shortjuk van.A három színű játékosok elmozdíthatóak  a rudazatokon, ezáltal különböző játék sémák alakíthatóak ki, mely standard bábuk esetén nem lehetséges. A bábuk zerkezete aluminium, ezt több réteg műanyaggal fedik.
 
 
Az asztal kizárólag nem elforgó kapussal rendelhető.
 
 
A játéktér zöld színű laminált felület, sarkai  a kapuk felé dőlnek,  a labda sarkokban történő leragadásának elkerülése miatt.
 
 
Az asztal szerkezete felnyitható, hozzáférést biztosítva az asztal belső részeihez. Amennyiben felnyílik az asztal felső része, egy fém kar automatikusan kitámasztja azt, elkerülve a lecsapódás lehetőségét az érmetároló ürítése közben. Minden művelet biztonsággal elvégezhető egy semély számára.
 
 
A labdaelvezető rendszer külön fém részekből áll, könnyen szét- össze szerelhető.
 

Hasonló termékek
Adatok
Márka
Garlando
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
8029975550015
Cikkszám
GL-90000
Raktárkészlet
NINCS
Tömeg
60 kg/db

Vélemények
Garlando Duetto kétszemélyes érmevizsgálós csocsóasztal

Átlagos értékelés:
( 4 )
Tamás
2011.09.15 00:00
Praktikus, használható csocsóasztal. Vettem belőle kettőt.
hétköznap: 8:30-16:45
szombat, vasárnap: zárva
Támogatott fizetési módok