Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt leme
Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt leme
Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt leme
Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt leme

Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok

(2 értékelés)
45 990 Ft
Cikkszám
TM-10003
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
45 990 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás
A gyógytorna alapítói svédországban kezdték használni az első tornatermi eszközöket. A klasszikus bordásfal, tornászgerenda ,tornazsámoly és tornászpad, iskolai edzőtermek, fitness központok, alap sportberendezései közé tartoznak.
Rengeteg gyerek és felnőtt világszerte megerősödött ill. továbbra is erősödik az iskolákban, sport- és fitness termekben felállított, a svéd terapeuta által is használt sportberendezéseknek köszönhetően.  
Mi megszoktuk, hogy a sporttermek által használt, fából készült klasszikus bordásfal nagyon egyszerűnek látszik mégis univerzális.

275x87x18,5cm standard méretek, a két oldala fenyőből vagy rtétegelt lemezből, a fokok keményfából készülnek . A feltüntetett ár a a tornatermekben a fenyő színű rétegelt lemez ből készült oldaldal, keményfa sötétbükk árnyalatú fokokkal kialakított robosztus kivitel ára.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok Termékleírása

A legklasszikusabb tornaszer, a gyógytorna és masszázs alapítói svédországban kezdték használni az első tornatermi eszközöket. A bordásfal, tornászgerenda ,tornazsámoly és tornászpad, iskolai edzőtermek, fitness központok, alap sportberendezései közé tartoznak.
Rengeteg gyerek és felnőtt világszerte megerősödött, ill. továbbra is erősödik az iskolákban, sport- és fitness termekben felállított, a svéd terapeuta által is használt sportberendezéseknek köszönhetően.  

sporttermek által használt,  klasszikus bordásfal nagyon egyszerűnek látszik,  mégis univerzális. A megadott ár a tornatermekben a rétegelt lemez keményfa  fenyőtónusú oldalfalú, bükk fokokkal kialakított robosztus bordásfal ára.

 275x87x17,3cm standard méretek, a két oldala  rétegelt lemezből a fokok keményfából készülnek

Fokok száma 16, a két felső foknál 57 cm a köz, fokok vastagság 4,7 cm, ovális kialakítás, a távolság cca.14,5 cm a fokok között, alsó fok a talajtól 16 cm-re található, az oldalfal szélessége 14,3 cm, az összekötőléc vastagsága 3 cm

 

Az egyéb tornaszereket , kiegészítőket és szőnyegeket is megtalálja választékunkban, érdeklődjön vevőszolgálatunkon.

Egyszakaszos bordásfal jellemzői:
- az oldallapok fenyő fűrészáruból készülnek
- a keményfa fokok ragasztóval kerülnek a 140-145 mm tengelytávolságra lévő fokokba
- a fa felületek színtelen lakkal felületkezeltek
- tisztítás: puha, száraz ruhával
- a bordásfalat védje a tartós hőtől, nedvességtől, napfénytől
- a bordásfal az MSZ12519-79 szerint készült
- méret: 275 x 86,7 x 18,5 cm

A szerelvény nem tartozék!
Minden bordásfalat egyedi igényeknek megfelelően kell beépíteni, a rögzítési felülettől függően (beton,tégla fal, stb...) 

A standard szerelvény csomag külön rendelendő, oldalfali rögzítéshez L vasakat tartalmaz, ha ezt nem találja megfelelőenek, az általunk 
javasolt tartozékok: 3 db 10x120 állványcsavar, 3 db M10 fakötésű alátét, 3 db 10x90 tipli


A bordásfal rögzítése tiplivel és állványcsavarral:
a bordásfalat a rögzítési pontokon (felső merevítés szélétől 10-10 cm, az alsó merevítés közepén) 10-es fúróval átfúrjuk. A bordásfalat a felszerelés helyére állítva a rögzítés helyét bejelöljük a falon, majd 10 mm-es furatot készítünk. A tipliket a furatokba helyezzük, majd merevítéseken keresztül a falhoz rögzítjük. A bordásfalat beton vagy tömör tégla falba rögzítse.
Az egyszakaszos bordásfal szállítására kérje egyedi árajánlatunkat!


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Tactic Sport
Garancia időtartama
5 év
EAN kód
80060100030101
Cikkszám
TM-10003
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Klasszikus bordásfal, Egyszakaszos tornatermi bordásfal 275x87x18,5cm világos tónusú rétegelt lemez oldalfal, keményfa vöröses árnyalatú fokok

Átlagos értékelés:
( 4,5 )
Taicht István
2016.12.21 00:00
Meg vagyok elégedve a termékkel, és a hozzá kapcsolódó szállítással! Gondom csak az, hogy az eddig meg nem kapott bordásfalakat mikor kapjuk meg mert holnaptól az intézmény zárva lesz. Ezt én jeleztem az előző szállításnál, remélem, hogy ma megkapjuk! Tisztelettel Taicht István\r\nÁldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Dolgozójuknak!
Molnár Csaba
2013.10.12 00:00
Kiváló minőségű termék az elképzeléseimnek tökéletesen megfelelt a bordásfal. Köszönöm szépen!
Ország Botja díjak