Pilot 100 Egyszemélyes walker, kék futó bicikli Dynamic

Pilot 100 Egyszemélyes walker, kék futó bicikli Dynamic

39 240 Ft
Cikkszám
IA-09101
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
39 240 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Pilot 100 termékcsalád tagjai kisméretű játékok kék váz színnel, melyeket 1-2 éves korú gyermekeknek ajánlunk. Megfelelnek a legmagasabb szintű igényeknek. Intézményi professzinális használatra kialakított  belépő széria a járművek világába, pedál nélkül. Acélból készült  és tartós.Kivételes szakértelem munkái, különleges dizájnjuk van, és gondos kialakításuk révén nincsenek beszorulási helyek az eszközökön. Megfelelnek a legújabb ASTM, CPSC és CE szabványoknak. Az eszköztestre 5 év garancia érvényes. Fejleszti a kisgyermekek mozgását, mozgáskoordinációját és ügyességét. Hossz: 71 cm, szélesség: 45 cm, teljes magasság: 55 cm, ülésmagasság: 26 cm. Súly: 6,8 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 1-2 éves kor között ajánlott.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Pilot 100 Egyszemélyes walker, kék futó bicikli Dynamic Termékleírása

A Pilot 100 termékcsalád tagjai kisméretűek, a legkisebbek első bölcsis vagy kiscsoportos járművének tervezték.Lekerekített formák jellemzik, vázszerkezetük kék így, könnyene elkülöníthetők a különféle korosztályok járművei színek szerint is.1-2 éves korú gyermekeknek ajánljuk a 100-as modelleket, a járművel ismerkedéskorszakának pedál nélkülisétáló bringája ez a sorozat . Megfelelnek a legmagasabb szintű igényeknek:acélból készülnek, nagyon stabil kiképzéssel. Kivételes szakértelem munkái, különleges dizájnjuk van és nincsenek beszorulási helyek sem a járműveken. Megfelelnek a legújabb ASTM, CPSC és CE szabványoknak. Az eszköztestre 5 év garancia érvényes. Fejleszti a kisgyermekek mozgását, mozgáskoordinációját és ügyességét.

Hossz: 71 cm, szélesség: 45 cm, teljes magasság: 55 cm, ülésmagasság: 26 cm. Súly: 6,8 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 1-2 éves kor között ajánlott.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italtrike
EAN kód
8010077910104
Cikkszám
IA-09101
Raktárkészlet
NINCS
Tömeg
10 kg/db

Vélemények
Pilot 100 Egyszemélyes walker, kék futó bicikli Dynamic

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu