Garlando Combi M 244cm átm. trambulin belső védőhálóval: A termék a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő trambulin. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánlott az ugrálóasztal. Javasolt terhelés: 100Kg, vázszerkezete kívül - belül horganyzott acél. Az ugrálófelület és a védőháló UV álló anyagból készül. Minden gyermek és felnőtt számára kiváló választás a Garlando Combi típusú trampolin. A trambulin extra alacsonyan, 60cm-en van. Létra nélkül kisebb gyermekeknek is könnyed bemászási lehetőség. A legfiatalabb korosztálynak egyértelműen ajánlott termék!

Rögzítőhorgony szett vásárlását javasoljuk biztonsági kiegészítőként a trambulin talajhoz rögzítésére, hogy a szeles időben ne kapjon alá , vagy borítsa fel a szél.

A trambulin rögzítése rögzítőhorgonnyal a tulajdonos feladata.

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Képek
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2012.09.21 00:00
 - Pál Krisztina
Pál Krisztina
2012.09.21 00:00
A terméket az ügyfélszolgálat segítségével sikerült kiválasztani. Pontos, korrekt leírást kaptam a termékről, figyelembe vették gyermekeim életkorát. Megrendelés napján személyesen mentem érte, kedves, szakszerű és gyors kiszolgálást kaptam. Nagyon meg voltam elégedve. A trambulint két hete használjuk, és nagyon szeretjük. Külön előnye, hogy két éve garancia van rá. Jó minőségű, magasítható, kültéri, a nagy esőzés után csak letöröltem egy ronggyal.
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu