Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 65 cm, elegáns sötét

Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 65 cm, elegáns sötét antracit szürke színű ABS biztonsági anyagból, olasz minőség kedvező árban

10 470 Ft
Cikkszám
TL-207536BK
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
10 470 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Irodai ülőlabda Maxafe  biztonsági anyagból  apró lábacskákkal, mely megakadályozza az elgördülését az asztal mellöl.Medical device tanúsítvánnyal bír, 65 cm átmérőjű. Olasz minőségi, bevizsgált termék mely 400 kg terhelésre tanúsított, különösen megbízható ülőeszköz, több színben rendelhető.

 


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 65 cm, elegáns sötét antracit szürke színű ABS biztonsági anyagból, olasz minőség kedvező árban Termékleírása

Az irodai széket helyettesítő ülőeszközt, sötét antracit szürke színen kívül, fehér vagy kék színben is megrendelheti. Biztonsági anyagból készül az ülőlabda, mely ha kilukad akkor is csak lassacskán enged le, tehát minden baleset kizárt ezzel a termékkel.

Hatékonynak tartják a szakemberek az irodai munka során a rugalmas felületen ülést, kímélve a gerincet és a szemet a számítógépes munkavégzéskor. 

 

Ülőhelyzetben a csigolyák közötti izületekre és porckorongokra elég jelentős nyomás nehezedik. A megszakítás nélküli folyamatosan fennálló nyomás zavart okoz a csigolyák porcos részeinek táplálásában. Ez a porckorong sérv kialakulásának veszélyével fenyeget. Az ülőlabdák által kínált optimális ülőfeltételeket más ülőalkalmatosság nem képes biztosítani. Mivel nem fix ponton érintkezik a talajjal a labda, így a törzsizomzatot folyamatos dinamikus , összehangolt mozgásra készteti, hogy egyensúlyunkat megtarthassuk. Javul az izomtónus a gerincet körülölelő törzsizmokban, a külső csípő izmokban, a combizmokban és a hasizmok is erősödnek általa. Megelőzhető a porckorongok időelőtti öregedése, a cellulit képződésére negatívan hat.

 

Ez a méret ajánlott a normál méretű íróasztalokhoz, megfelelő ülésmagasságot biztosít az íróasztalnál végzendő feladatokhoz.

A dinamikus ülés valósítható meg  a labdán üléssel, mely a helyes tartás, az egészséges gerinc feltétele.

A gyártó által 172-175 cm testmagaságig ajánlott méret.

Campingpumpával felfújható, melyből több modellt is találhatnak áruházunkban.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531000924
Cikkszám
TL-207536BK
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 65 cm, elegáns sötét antracit szürke színű ABS biztonsági anyagból, olasz minőség kedvező árban

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak