" async>
Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 75 cm, elegáns sötét

Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 75 cm, elegáns sötét antracit színű ABS biztonsági anyagból

14 500 Ft
Cikkszám
TL-60303
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
14 500 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Az ülőlabda 75cm méretű, a széket és a gimnasztika labdát ötvözi, apró lábakkal rendelkezik, hogy a labda ne guruljon el az asztal mellől. Tanulás során nemcsak a gerincre van jó hatással a labda, hanem sokkal frissebb az agy is a folyamatos apró mozgás révén. Vásároljon hasznos ajándékot. Az ülőlabda az egyik legpraktikusabb ajándék korosztálytól függetlenül. Az íróasztal mellet, vagy akár csak tévét nézve is egy kis mozgást végez a labdán ülve akratlanul is, mindez hozzájárul jobb tartásához, fittsége megőrzéséhez. Az antracit szürke ülőlabda 75 cm átmérőjű, mely 175-200 cm testmagasság esetén ajánlott. Az ülőlabda a gimnasztikai labdák azon változata mely apró lábakkal rendelkezik, ez megakadályozza abban, hogy elguruljon az irodában az asztal mellől.A labda 300 kg-ig bevizsgált szupererős, ABS biztonsági anyagból készül. A termék használat orvosilag javasolt, gyógyászati segédeszköznek minősül, ezért az egészségpénztáraknál elszámolható.Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 75 cm, elegáns sötét antracit színű ABS biztonsági anyagból Termékleírása

Az ülőlabda , sötét antracit színű. 75cm méretű, melyet a gyártó ajánlása szerint cca 10%-al kisebb mérettüre ajánlott felfújni. A széket és a gimnasztika labdát ötvözi, apró lábakkal rendelkezik, hogy a labda ne guruljon el az asztal mellől. Tanulás során nemcsak a gerincre van jó hatással a labda, hanem sokkal frissebb az agy is a folyamatos apró mozgás révén. Vásároljon hasznos ajándékot. Az ülőlabda az egyik legpraktikusabb ajándék korosztálytól függetlenül. Az íróasztal mellet, vagy akár csak tévét nézve is egy kis mozgást végez a labdán ülve akratlanul is, mindez hozzájárul jobb tartásához, fittsége megőrzéséhez. Az antracit szürke ülőlabda 75 cm átmérőjű, mely 175-200 cm testmagasság esetén ajánlott. Az ülőlabda a gimnasztikai labdák azon változata mely apró lábakkal rendelkezik, ez megakadályozza abban, hogy elguruljon az irodában az asztal mellől.

A labda 300 kg-ig bevizsgált szupererős, ABS biztonsági anyagból készül, a labda színe .

A termék használat orvosilag javasolt, gyógyászati segédeszköznek minősül, ezért az egészségpénztáraknál elszámolható.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531008111
Cikkszám
TL-60303
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
5 kg/db

Vélemények
Sitsolution irodai ülőlabda apró lábakkal, maxafe 75 cm, elegáns sötét antracit színű ABS biztonsági anyagból

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu