Tornapad 2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal

Tornapad 2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal

30 780 Ft
Cikkszám
TM-100101
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
30 780 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

2m hosszú klasszikus tornapad ,tömör , vastag rétegelt lemez padlappal, fémlábakkal, műanyag lábvégdugókkal, nem billenékeny.A lebegő gerenda használható egyensúlyozó gerendaként. A lap a felülete ellenálló.

Fa tornapad.
Méret: 200x25x30 cm, súlya nehezebb a fenyőváltozaténál, lábai kissé V formajúak, így maximálisan stabil, nem billenékeny.
A rétegeltlemezes fedlappal készült változatot ajánljuk iskolákba, felnőtt sportolók részére, nem billenékeny, felülete kemény.

Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Tornapad 2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal Termékleírása

 

2m hosszú tornapad, tömör  rétegelt lemez padlap,fémlábakkal, műanyag lábvégdugókkal.A lebegő gerenda használható egyensúlyozó gerendaként.
Az egészségtudatos, sok mozgással járó életmód kialakulása már gyermekkorban elkezdődik. A változatos mozgáslehetőségek megalapozzák a gyermekek erőnlétét, fejlesztik mozgáskoordinációjukat, egyensúlyérzéküket. Ehhez a fejlesztéshez nyújt jó alapot, segítséget a tornapad, tornazsámoly, a 2 -, illetve 3 részes tornaszekrény.

A rétegeltlemezes fedlappal készült változatot ajánljuk iskolákba, felnőtt sportolók részére, nem billenékeny, felülete kemény, a étegelt lemez színe sötét bükk.

 


Adatok
Márka
Tactic Sport
EAN kód
TM-100101
Cikkszám
TM-100101
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Tornapad 2m-es klasszikus tornapad, kemény fedlappal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak