Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior

Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín

(1 értékelés)
10 250 Ft
Cikkszám
TL-306507
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
10 250 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A  párna gyermekeknek kifejlesztett változata 30 cm, a Senior a felnőtt méret 40 cm. Maxafe biztonsági és hagyományos Standard kivitelben is készül. Vegyes színekben borda-csíkos felülettel, oldalán dugós levegőszabályozással gyártják. A párna proprioceptive eszköz, egyensúlyi és láb terápiás rehabilitációs gyakorlatok is végezhetők rajta mindamellett, hogy egy kitűnő dinamikus ülést biztosító párna a székre helyezve.

Ez a termék a standard anyagból készül.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín Termékleírása

Multifunkciós párna, egyensúlyi tréninghez, rehabilitációhoz, sport edzésekre és ülőpárnának egyaránt javasolt. Puha gumi anyaga teszi alkalmassá erre a sokrétű feladatra. Mérete rendkívűl nagy, a levegő töltet szabályozható A Junior a párna gyermekeknek kifejlesztett verzió, a Senior a felnőtt méret. Maxafe biztonsági és hagyományos Standard kivitelben is készül. Vegyes színekben borda-csíkos felülettel, oldalán dugós levegőszabályozással. Medical Device 93/42 CEE tanúsítvány. Nagy terhelésre bevizsgált termék, standard anyagból.

A párna levegőtöltete 2,5-3 cm , nem vastag párna, kérjük megrendeléskor mérlegelni megfelel-e a tervezett funkciónak.

A világ számos országában folyamatosan  jelennek meg új edzésmódszerek, eszközök a propriocepció, a hatodik érzék vagy a "saját test-érzés" fejlesztésére. A versenysportban kutatások igazolják, hogy a még olyan sérülésveszélyes sportágakban is mint pl. a labdarúgás, kézilabda, röplabda, minimálisra lehet csökkenteni a különböző térd, boka, váll, gerinc és izom sérülések számát ezekkel az edzésmódokkal.

 

 


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531065077
Cikkszám
TL-306507
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Activa Disc dinamikus ülő és egyensúlyozó párna standard anyag, senior méret 40 x3cm, kék szín

Átlagos értékelés:
( 4 )
kevely
2014.02.15 00:00
Jó minőségű egyensúlyozó párna, a gyógytornán is ezt használjuk, a 60 cm-es méretben, otthon ezen gyakorolok. Ülőpárnának is kiváló.
Ország Botja díjak