Capetan® Sitter 33x7cm dynair párna dinamikus ülőpárna kék színben (kézipumpával)

-26%
Ár

Normál ár: 990 Ft

Special Price 2990 HUF 990 Ft

Cikksz: MAT-283
Készleten Kiszállítás: 1-2 nap
+ -

990 Ft 990 Ft

Az ár az Áfát tartalmazza!

Nem csak webáruház!

Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Termékleírás

Capetan® Sitter 33x7cm dinamikus ülőpárna kék színben, kézipumpával - Balance disc:

Capetan® Sitter 33x7cm dinamikus ülőpárna kék színben, kézipumpával: Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a koordinációt és a stabilitást. Használata aktiválja és erősíti a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az hosszantartó ülés okozta hátpanaszokat. Lábmasszázshoz is ideális eszköz, csökkenti a stresszt és a tompultság érzését,  a vérkeringés serkentésére is ideális.

Air Cushion ülőpárna - egyensúlyozópárna: 

  • Az AIR CUSHION ülőpárna 32 cm átmérőjű, 7cm magas, más ülőpárnáknál több levegő van benne, a levegő mennyisége nem szabályozható. Az ülőpárna kék színben kapható, egyik oldala kis pöttyökkel tarkított, a másik masszázstüskés.
  • Az ülő - egyensúlyozó párna irodai székekre téve kiváló hatással van vérkeringésünkre, emellett levegővel töltött mozgékony felületének köszöbhetően kevésbé fáradunk el  a többórás ülőmunka során sem.
  • Lábsérülések utáni szalag erősítésére , fáradt lábak relaxációs gyakorlataihoz és egyensúlyi gyakorlatokhoz is kiválóan használható.
  • Egyik oldalának felülete masszázstüskés kialakítású.

A Dinamikus Ülőpárnát egyensúlyozó korongként használva koordinációs és egyensúlyjavító gyakorlatokat is végezhetünk, melyeknek nagyon fontos szerepük van fitness vagy akár aerobic edzés közben. A 7cm vagy annál vastagabbra fújható párna megfelelően vastag a lépkedéses gyakorlatok végzéséhez. nem fogja úgy érezni hogy a padlón lépked az egyensúlyozó korong használata közben. Az ilyen gyakorlatok erősítik a test stabilizáló izomcsoportjait, belsőizmokat, melyeket más módszerekkel nehéz hatékonyan erősíteni. Ezek a gyakorlatok csökkentik az izomfeszültséget, a stresszt és a fáradékonyságot. Az egyensúlyjavító tornagyakorlatok hatásosan csökkentik a hátfájdalmat és az ízületfájdalmat, valamint feszesebbé formálják alakját, hatékonyabbá teszik az edzést. Használat előtt a mellékelt pumpával állítsa be a megfelelő nyomást.

Értékelés

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?

Vásárlói értékelések erről a termékről

    Kérdések és válaszok