Garlando Pro Champion hivatalos csocso versenyasztal

Ár

Normál ár: 279 990 Ft

Special Price 267990 HUF 267 990 Ft

Cikksz: GL-17540
Készleten Ingyenes szállítás Kiszállítás: 1-2 nap
+ -

267 990 Ft 279 990 Ft

Az ár az Áfát tartalmazza!

Nem csak webáruház!

Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Termékleírás

Garlando Pro Champion Training verseny csocsó asztal:Ez az asztalifoci a márka hivatalos edzőasztala, ITSF logóval van ellátva. Minden asztal egyedileg sorszámozott darab, gyártó által aláírt nyilatkozattal. A Pro Tour kategória hivatalos nemzetközi versenyasztala.

Az asztaltest 25mm vastag MDF lapból készül, lakkfekete-szürke színkombinációjú. A játéktér hivatalos "edző aszal" nyilatkozattal rendelkezik. 9x9cm fém lábazatok ezüst porszórt festéssel. A festék speciális, lepatogzásnak ellenálló. A lábakon verseny magassábállítók vannak, tökéletesen vízszintes játéktér kialakítását elősegítendő. Az asztal 16 mm átmérőjű roppanásálló acél rudazattal rendelkezik, fedőrétege chrom.

Az ütközők gumiból vannak a hgyományos rugók helyett, a kapus rudazatán távolságtartó felhelyezve a kapus két oldalán. A fogantyúk ergonómikus kialakításúak, anyaguk műanyag.(nem azonos a G széria marklataival)

A versenycsocsó asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyek jelenléte gyorsabbá teszi  a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné. Az asztalifoci berendezést 3 db "Speed Ball" versenylabdával szállítjuk.  360 fokban versenyszabványok szerint elforduló kapussal rendelhető Garlando Pro Champion asztalifocira 3 év garancia vonatkozik. A bábuk kék-piros színkombinációban érhetők el. A játéktér homokfújt tükröződésmentes üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. A találatszámláló versenyszabványoknak megfelelő kivitel.

 

Csocsóasztal vásárlása: igényes vevőkörnek szóló termék, abszolut top minőségű kialakítás, élvezetes játék folytatható az asztalon.

 • Ez az asztalifoci a márka hivatalos edzőasztala
 • ITSF logóval ellátva, minden asztal egyedileg sorszámozott darab, gyártó által aláírt nyilatkozattal.
 • A Pro Tour kategória hivatalos nemzetközi versenyasztala.
 • 360 fokban elforgó kapussal rendelhető
 • A játéktér temperált nem fényvisszaverő homokfújt üveglappal burkolt.
 • 9x9cm vastag acél lábakkal, (ezüst fényezéssel)
 • Az asztal oldala lakkfekete festést kapott.
 • Állítható magasságú lábak
 • Rozsdamentes 16mm átm. acél rudazat, 2.2mm anyagvastagság.
 • 21mm széles gumi ütközők.
 • Az asztalt 3db Speed Play versenylabdával szállítjuk.
 • A termékre 3 év garancia vonatkozik

 

 
Az asztal szerkezete 30mm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete fekete laminált anyaggal fedett, a szegélyek aluminium hatású díszítésekkel fedettek.
 
 
Az asztal színe fekete, ITSF logóval ellátva, az asztal hivatalos edzőasztal, minden egyes darab egyedi ITSF-nél regisztrált sorszámot kap.
 
 
9 x 9cm vastag fém lábai nagyon nagyfokú stabilitást biztosítanak. Fényezése forszórással készül, színe ezüst.
 
 
Újfajta verseny magasságállítók, gumival ellátva a tökéletesen vízszintes játéktér beállításáért.
 
 
A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat. A rudazat elérhető teleszkópos változatban is,  a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára.
 
 
Újfajta 21mm gumi ütközőkkel szerelve, optimális távolságot tart a fal és a játékosok között.
 
 
A kapus rudazatán távolságtartó rudazat található, mely a kapust a kapu vonalában tartja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei pros-kék kombinációjúak.
 
 
Az asztalifoci csak 360°-ban elforgó versenyszabvány kapussal rendelhető.
 
 
Az asztal markolatai ergonómikus kiképzésűek műanyagból készülnek, nem azonosak  a G-széria asztalainak markolataival.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát.

.

 
 
Új holttérmentesítő műanyagaok  az asztal sarkaiban, nem képeznek lépcsőt semmilyen mértékben,  a labda irányváltás nélkül képes visszagurulni  a lapos felületre.
 
 
A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak  a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.

.

 
 
A labdákat könnyen kezelhetjük, mindkét oldalon kapu alatt labdatároló található.
 
 
Versenykivitelű találatszámláló, mérkőzés, találat számlálási lehetőség.
 
 
Az asztalt 3db Speed Ball labdával szállítjuk.

 

Értékelés

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?

Vásárlói értékelések erről a termékről

  Kérdések és válaszok