Garlando World Champion ITSF versenycsocsó asztal

Ár
534990HUF534 990 Ft
Cikksz: GL-90100
Beszerzés alatt Kiszállítás: 3-4 hét
+ -

534 990 Ft

Az ár az Áfát tartalmazza!

Nem csak webáruház!

Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Termékleírás

Garlando World Champion ITSF versenycsocsó asztal :

 

A World Champion modell teljes mértékben  a profi versenyzők igényeinek megfelelően, tanácsaikat figyelembe véve lett kialakítva.

Az asztal 3cm rétegelt fenyő lemez és közepes sűrűségű farostlemez anyagból épül fel. Ez a kombináció biztosítja a legnagyobb stabilitás mellett a legnagyobb flexibilitást az asztal számáa. Színe: lakkfekete ITSF logóval, hivatalos verseny játéktérrel melyet nyiltakozatban rögzítenek. Minden egyes asztalhoz egyedi számozott nyilatkozat tartozik.

Két beépített tartó állításával érhetjük el  a pálya tökéletesen vízszintes helyzetét. Az asztal felnyitásakor automatikusan tartórúd ugrik elő, nem kell azt sajátkezűleg tartanunk.

Temperált reflexmentes homoküveg játéktér, melynek szélein új holttérmentesítő műanyagok segítik  az élvezetes játékot. Az új műanyagok teljes mértékben lépcsőmentesen érintkeznek  a pálya felületével.

A kapuk HDP (üvegszál erősítésű magas ellenállóképességű polimerből) készülnek, a 16mm átmérőjű 3mm vastagságú roppanásálló acél rudazatok korrózió elleni chrom bevonattal készülnek, sima roppanásálló rudazatokhoz képest 50%-al nagyobb toruiós merevségge bírnak, számos használat után sem hajlanak meg.

Az ütközők  a rudazatokon újak, 19mm hosszú jobb rezgéscsillapítású gumiból készülnek. A kapus rudazatán extra távtartó műanyag található.

A golyóscsapágyas tokban gördülő rudazatok elősegítik  a gyorsabb játékot a csukló megterhelése nélkül. A bábuk kék-piros színűek, lábuk körkörösített felületű, a kapus 360 fokban elforgó kivitelű. Az asztalhoz fabetétes műanyag markolat tartozik.

A találatszámláló verseny kivitelű, a meccsek és a találatok számlálására szolgál. Az asztal lábai 9x9 cm négyzetes acél szerkezetűek, szürke lepattogzásnak ellenálló festéssel kezeltek. A lábak alján verseny magasságállítók találhatók.

Érmevizsgáló rendszer bármilyen pénz vagy standard érméhez optimalizálható, kiiktatható. Az asztal alapkiszerelésben a jól bevált mechanikus érmevizsgálóendszerrel van felszerelve, extra igények kielégítésére elérhető elektromechanikus illetve GARL 2001 elektromos érmevizsgáló rendszer is.

 

 
Az asztal szerkezete 3cm vastag rétegelt fenyőből készül, a minél nagyobb szilárdság, egyúttal flexibilitás elérése érdekében  az asztal egyes elemei MDF lapból készülnek. A magas minőségű fedőréteg fekete plasztikus laminált és szálcsiszolt aluminium kombinációja.
 
 
Az asztal szerkezeti elemeit fém lapokkal erősítik egymáshoz. Enek előnye hogy az asztal bármelyik alkatrésze könnyen cserélhető. Ragasztás esetén ez nem lene megvalósítható.
 
 
MDF játéktér alátámasztó tábla, fém pántokkal erősítve, szerepe a minél nagyobb rázkódáscsillapítás
 
 
Két állítási pont az asztalszerkezeten, ezekkel tudjuk  a  játékteret tökéletesen vízszintesre állítani.
 
 
Magas minőségű asztalfedő réteg, anyaga fekete plasztikus laminált-szálcsiszolt aluminium kombinációja. Az asztalon ITSF hivatalos logó és World Champion felirat hirdeti az asztal kvalitásait.
 
 
Each table is supplied with an official Competition plate with authorization certificate with series number.
Minden asztal verseny játéktérrel kerül gyártásba ( hivatalos verseny engedéllyel), minden egyes asztal egyedi ITSF azonosítóval rendelkezik (ITSF honlapon lekérdezhető szám)
 
 
9x9 cm vastag fém négyzetes lábak, hosszantartó ezüst festéssel bevonva.
 
 
Új típusú magasságállítók, nagy felületű jól tapadó kivitel, minden padlón hasznos.
 
 
A roppanásálló rudazatok magas hajlítóigénybevételeknek is ellenállnak. Átmérőjük 16mm, hidegen hengerelt acél felületük korrózióálló chrom bevonatú. A rudazatot a meghajlástól a 3mm falvastagság óvja,hosszú időn keresztül képesek tökéletesen egyenes alakjuk megtartására.
 
 
Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, túloldali teljesen kihúzott pozíció esetén. Ez a világ számos pontján elterjedt konvenció.
 
 
A rudazat falhoz való fixálásának módja.
 
 
A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben  a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek.
 
 
Egyszínű bábuk:  műanyag játékosok (moplen) melyek stilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok bábuinak színei kék-piros. A bábuk lábai verseny szabvány szerint nem teljesen szögletes, kerekített kialakításúak.
 
 
Az asztal kizárólag 360°-ban körbeforgó kapussal rendelhető.
 
 
Új fejlesztésű 21mm hosszú gumi ütközők (Master Champion asztalon szintén),új anyaga jobban csillapítja a rázkódást. A rugók konstans távolságot tartanak  a fal és a játékos közt, megelőzve a labda elpattanását. A játék halkabbá válik.
 
 
Távolságtartó gumi ütköző  a kapus rudazatán, a kapust a kapu vonalában tartva.
 
 
Markolat fa betétes műanyag, gátolja a kéz izzadásából adódó csúszásokat. Nagy átmérőjű, kellemes fogású.
 
 
A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát.
 
 
Új pályaszegélyt fedő sarokelemek, teljesen lépcsőmentesen tud felfutni rájuk  a labda, nem változtatva meg gurulási irányát semmilyen mértékben.
 
 
Labda kipattanását akadályozó kapukialakítás.
 
 
Kapuk HDP (high density polymer) anyagból kialakítva.
 
 
Az asztal felső része felnyitható az érmevizsgáló könnyed hozzáférhetősége érdekében. Ilyen kor egy fém tartó feszül ki, mely stabilan tartja amegemelt játékteret. Könyedén tisztíthatjuk az asztal belselyét akár.
 
 
Az asztal játéktere elérhető: 2 biztonsági zár kioldásával a felső keret játéktér feletti része, elemelhető így a játéktér tisztítása egyszerűbbé válik.
 
 
A labdavezető rendszer külön fém elemekből áll. A sarokkiképzések minden helyen le vannak kerekítve.
 
 
Versenykialakítású találatszámlálók, a lőtt gólok mellett a győztes mérkőzések is jelölhetők.
 
 
Opciós felszerelés: hamutál-hulladéktároló, italtartó mélyedések.
 
 
Hagyományos kihúzókaros érmevizsgáló rendszer, mely beállítható bármilyen pénzérme mérethez.A rendszer az összes labdát egyszerre adja ki.
 
 

Igény esetén több mechanikus érmevizsgáló rendszer közül választhatunk. 

  • Érmevizsgáló számlálóval
  • Nem befolyásolható számláló
  • Nem befolyásolható számláló, rossz érme szűrő
 
 
Elektromechanikus rendszer rendelhető.
 
 

Emellett két komplex rendszer rendelhető, melyek számos programozási lehetőséggel bírnak.

  • Elektromechanikus rendszer
  • Elektromos rendszer "GARL "2001" különböző érmék elfogadására is képes, beállítható bónusz, kredit beállítható... stb.
 
 
Teljes leírásért keresse az érmevizsgálók almenü pontot vagy érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.
 
 
Amerikai / angol típusú érmevizsgáló, a hagyományos kihúzós technikával ellentétben a zsetontároló betolásával oldjuk ki a a labdákat.
 
 
World Champion asztal rendelésekor választható a versenyző játékstílusához labda. Két versenylabda kialakítást kínál  a Garlando brand. "High Control" labda a kiváló labdatartásért, technikás játékhoz, a másik lehetőség "High Speed" versenycsocsó labda mellyel  a játék sebességét pörgethetjük.

Értékelés

Hogyan értékelnéd ezt a terméket?

Vásárlói értékelések erről a termékről

    Kérdések és válaszok