Sitsolution irodai ülőlabda 65 cm apró lábakkal, fekete gyémánt standard

Sitsolution irodai ülőlabda 65 cm apró lábakkal, fekete gyémánt standard anyagból a legkedvezőbb árban, olasz minőség

(6 értékelés)
9 490 Ft
Cikkszám
TL-206536BK
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
9 490 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A legkedvezőbb árban olasz minőség feketés tónusú fényes felületű elegáns megjelenésű ülőlabda.

Az ülőlabda felülete fényes, a standard anyagnak ez a jellemzője. Nagy terhelhetőségű 400 kg terhelésre bevizsgált, olasz labda, minőségi anyagból.

Hatékonynak tartják a szakemberek az irodai munka során a rugalmas felületen ülést, kímélve a gerincet és a szemet a számítógépes munkavégzéskor.  Ez a méret ajánlott a normál méretű íróasztalokhoz, megfelelő ülésmagasságot biztosít az íróasztalnál végzendő feladatokhoz.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Sitsolution irodai ülőlabda 65 cm apró lábakkal, fekete gyémánt standard anyagból a legkedvezőbb árban, olasz minőség Termékleírása

A csillogó fekete ülőlabda, elegáns irodai ülőalkalmatosság.Standard anyagból készült 400 kg terhelésre bevizsgált minőségi ülőlabda.

A modern irodák enteriörjéhez illik a labda színe,mely jól illeszkedik bármely íróasztalhoz. az apró lábak megakadályozzák az elgurulását az asztal mellől.

Hatékonynak tartják a szakemberek az irodai munka során a rugalmas felületen ülést, kímélve a gerincet és a szemet a számítógépes munkavégzéskor.  Ez a méret ajánlott a normál méretű íróasztalokhoz, megfelelő ülésmagasságot biztosít az íróasztalnál végzendő feladatokhoz. 172-175 cm testmagasságig ajánlott méret a gyártó által. A dinamikus ülés hatékony eszköze, mellyel kíméli gerincét.

Campingpumpával felfújható, melyet megtalál az áruházban több kivitelben.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Aktiv
EAN kód
8006531001006
Cikkszám
TL-206536BK
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Sitsolution irodai ülőlabda 65 cm apró lábakkal, fekete gyémánt standard anyagból a legkedvezőbb árban, olasz minőség

Átlagos értékelés:
( 5 )
Papp Dalma
2016.12.18 00:00
Erre számítottam! Elégedett vagyok a termékkel, szállítással.
Sándor Ágnes
2016.11.22 00:00
A termék időben megérkezett, tesztelés alatt.\r\nKöszönöm.
E.Gitta
2016.01.27 00:00
A termék időben megérkezett. Még a tesztelési időszakban vagyok, meg kell szokni a labdát, de jónak tűnik. Nem tudok és nem akarok negatív dolgot írni róla, mert még csak nem rég használom és csak akkor, ha itthon leülök a számítógép elé.
Gábor
2015.12.23 00:00
(+) A termék kiváló, akciósan az árérték is kedvező. \r\n(-)Az átvevő és számlacím más volt. Az átvevő nevét rosszul adták át a futárnak. (-) A számlán az átvevő adatai is szerepeltek, amit nagyon nem szerettem volna.
Csontos Józsefné
2015.12.12 00:00
A termék időben megérkezett, még véleményt nem tudok mondani mert a lányomnak vettem karácsonyra, és nem bontottuk ki.\r\nDe karácsony után szívesen megírom a véleményem a termékről.
Ország Botja díjak