Sportszer Hírek

Nem elég unásig ismételgetni, hogy milyen fontos edzések után a megdolgoztatott szövetek, azaz az izmok nyújtása. Erre pedig nagyszerű lehetőséget adnak az SMR hengerek, azaz a masszázshengerek – amelyek segítségével a nyújtás igen hatékonnyá válik! De hogy állj neki? Bemutatunk néhány gyakorlatot és tudnivalót az SMR hengerről, hogy akár kezdőként is élvezhesd előnyeit!

Mozogni nem csak „terv-szerűen” lehet. Ha Te is unod az edzőteremben a súlyok emelgetését, a futópad végtelen pörgését – vagy csak feldobnád egy kicsit a tavaszi délutánokat, nyári estéket és hétvégéket egy kis szórakozással egybekötött mozgással, van egy jó hírünk! Rengeteg játékos módja van annak, hogy a délután aktív pihenéssel teljen. Össze is gyűjtöttünk néhány szuper ötletet, amellyel feldobhatod a délutánt a haverokkal, a gyerekekkel, pároddal – vagy bárkivel!

A felesleges kilók bizony nem tűnnek el maguktól. A fogyás titka - egy kicsit lesarkítva - hogy több kalóriát égessünk el, mint amit magunkhoz veszünk, ezt pedig kiegyensúlyozott diétával, és rendszeres sporttal lehet elérni. Minél több kalóriát égetsz el, a fogyás annál gyorsabb, és látványosabb lesz. Ha úgy érzed, az edzőterem, a kemény torna nem a műfajod, akkor sem kell lemondanod a mozgásról! Az alábbi sportokkal nem csak kimagaslóan sok kalóriát égethetsz el, de garantáltan imádni is fogod őket! :) 

 

Hatékony edzésformát keresel, amit még esetleg élvezhetsz is? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis a trambulinnal való edzés pont ilyen! Nem csak a gyerekek, Te is élvezheted az ugrálás örömét, amely ráadásul egy kiváló mozgásforma is - rendkívül sok előnnyel. Hogy miért érdemes Neked is elkezdeni az ugrálást? Mutatjuk a trambulinozás legfontosabb előnyeit!

 

Egy hosszú munkanap után sokszor nehéz rávenni magunkat, hogy elmenjünk egy izzasztó órára az edzőterembe, gyerek mellett meg sokszor szinte lehetetlennek tűnik beiktatni heti több edzést is. Szerencsére ez nem lehet kifogás hiszen olyan hatékony edzésformákat is ismerünk, amelyeket otthon is elvégezhetsz - így anélkül szabadulhatsz meg a felesleges kilóidtól és hozhatod magad tökéletes formába, hogy kitennéd otthonról a lábad. 

 

Összegyűjtöttünk 5 népszerű mozgásformát elfoglalt nők számára, amit otthon is elvégezhetsz! 

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu