Sportszer Hírek

Bárhol és bármikor tollasozhat, de nem mindegy mivel, mert ezt a határtalan játékot a speedminton ütők , labdák, szettek és kiegészítők teszik lehetővé.

Akkor is játszhat, amikor mások alszanak! Ezt a világító labda (nightspeeder) teszi lehetővé: törjük meg a világító patront, majd illesszük a labda fejébe, és a park máris különleges élmény színterévé válik: a lidércesen fénylő labdák meteorként suhannak az égen – hajmeresztő élvezet! Szeretnénk megismertetni ezzel a játékkal mindenkit, mivel személyes meggyőződésünk, hogy ezt ki kell próbálni. A Speedminton termékeket megtalálja a webshopban, ha kérdése van forduljon vevőszolgálatunkhoz. Iskoláknak, nyári táboroknak egyedi árajánlatot készítünk.

TACTIC SPORT

Ahhoz hogy szervezetünket rákényszerítsük arra hogy a zsírraktáraiból fedezze a mozgáshoz szükséges energiát számos kritériumnak eleget kell tenni. A legjobb zsírégető sportokat gyűjtöttük most össze Neked, amelyek igazán hamar látványos eredményt hozhatnak a fogyásban! 

A Tarnaörsön újonnan épült bölcsőde játszóterét, bútorait és fejlesztő játékait cégünk szállította. A projekt referenciaértékű munkánk, bízunk benne hogy magánmegrendelők bizalmát is elnyerjük kiváló árainkkal, közületi felhasználásra alkalmas termékeink minőségével.

A modern életmód nagyon kényelmessé tette az életünket, olyannyira, hogy a fizikai aktivitás szükséglete minimálisra csökkent. Azonban a rendszeres testmozgás nem csupán redukálja az elhízás és betegségek kialakulásának veszélyét, de kimondottan pozitív hatással van a szellemi-, érzelmi- és lelkiállapotunkra is.

Cornilleau pingpongasztalok
2017.07.20 15:35

A Cornilleau márka verseny pingpong terén szerzett tapasztalatait a mindennapokban alkalmazza.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu